Forum Altyapı Değişikliği Duyurusu

Sanırım forumda bir takım değişiklikler yapıyorsunuz. Yazılar kalınlaştı ve eski mesajları düzenleme özelliği ortadan kalktı sanki. Dün yazılan mesaj bugün düzenlenmiyor. Önceden de böyle miydi yoksa ben mi yeni fark ettim bu durumu? iki durumda bence hiç hoş olmadı. Eski hali daha iyiydi sanki.

Font yapısını okunmasının daha kolay olduğunu düşündüğümüz için Trebuchet MS olarak düzenledik bu font bilgisayarınızda yok ise Arial olarak görünecek.
Forumumuzda mesaj düzenleme süre limiti 24 saattir.

Az önce yaptığım alıntılı cevaplamada yeni bir ekranla karşılaştım mevcut sayfa görünümünü değiştirdi değişiklik devam mı ediyor, şahsen beğenmedim!

Bülent bey herhangi bir değişiklik yapmadık. eğer sorun olduğunu düşündüğünüz alan var ise, ekran görüntüsünü bana özel mesaj ile gönderebilirsiniz.
 
Valla dün 2 dir aynı sorunu yaşadım temiz bir sayf sadece metin kutusu ve altında yeralan düğmeler "cevapla d.yük. ... , aklıma geldi düzenle dedim deneme dedim tekrar etmedi ... tekrar yaşatırsa aklımda Murat Bey.
 
Birisiyle konuşma yapıp bitirdikten sonra siteden ayrılıp başka zaman tekrar o konuşmaya baktığımızda ilk sayfadan göstermeye başlıyor.Yani mesela birisi ile 8 sayfa konuşmam olsun konuşma bitti ve siteden çıkış yaptım.Özellikle android de kk den mesaj uyarısı gelince mesajı açıyorum ama ilk sayfadan başlıyor ve son mesaja ulaşmak için bi hayli uğraşıyorum hem telefonu yoruyor hem internetten yiyiyor:) hemde zaman uzuyor.Okunmuş mesajları atlayıp son mesajı gösterse çok iyi olur.Kolay gelsin.
 
sayın veysel; konuşmadan çıktığınızda konuşma kayıtlarınız bir dahakine kaldığı yerden devam eder. konuşmayı silmeniz gerekiyor.
 
Hayir devam etmiyor bastan basliyor.Sanirim yanlis anadiniz .Ozel konusmalari soyluyorum.
 
bahsettiğiniz sorun sadece mobil uygulama için ise malesef bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok.
geliştirici firmanın eklediği özellikler ile sınırlı
 
Aslinda bilgisayardada oyle ama bilgisayarda cok sikinti degil cunku sayfa sayisini gorup son sayfaya tiklayip kisa yoldan ulasiyorum.Mobilde sayfa sayisida yok asagi indikce yukleniyor ve yuklenmesini bekliyorum.Biraz sinir bozuyor :)
 
uzman üye olarak görünüyorum .ben profosyonel üye idim sebebi ne acaba bilgi verebilirmisiniz
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst