Ford connect 2011 yolcu kapısı açık uyarısı

haffy-

Üye
Katılım
15 Ara 2016
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
34
Arkadaşlar merhaba. 2011 Ford connect 75 PS tek sürgü aracım var. Trafikteyken veya durdugum yerde kendiliğinden "yolcu kapısı veya arka kapı açık " uyarısı veriyor. Seyir halindeyken herhangi bir yerde duruyorum uyarı geçene kadar kapıyı açıp kapatıyorum, çünkü kapı açık uyarı sesi rahatsız ediyor. Uyarı geçince tekrar devam ediyorum. Uyarı devam ettikçe kumandadan kapıları da kilitleyemiyorum. Kapı siviclerini nasıl devre dışı bırakabilirim? Varmı bilgisi olan veya yardımcı olabilecek kimse?
 
Switch niye devre dışı bırakılıyor ki? Kendisi basit yapıda bir üründür.Söküp temizlemek ,yay kısmı tansiyonun yitirdi ise onu değiştirmek yada komple değişim daha kolay ve güvenli değil mi?
 
Dediginiz dogru haklısınız, göz ucuyla baktım ama siviclerin nerede oldugunu goremedim. Başka türlü halledebilirmiyim diye düşündüm. Yerlerini bilsem bakımını veya değişimini yaparım sorun değil o
 
rDsThS.jpg

sağda görünen erkek kısmını kontrol edin
 
rDsThS.jpg

sağda görünen erkek kısmını kontrol edin

Tamam babacan bir bakayım. Olumlu veya olumsuz durumu geri dönüş yaparım. Saolasin

T30 tornavida ile parçayı söktüm baya bir tozlanmıştı. Tozlardan arindirdiktan sonra pas sökücü ve yağlayıcı sprey ile yağladim. Toparlayıp bir iki tur attim araçla uyarı vermedi. İnşallah olmuştur. İlginiz için teşekkür ederim hocam :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,119
Mesajlar
915,160
Kullanıcılar
449,824
Son üye
Lecterer

Yeni konular

Geri
Üst