Fikir alışverişi

GND-

Üye
Katılım
12 Eki 2016
Mesajlar
505
Puanları
16
s.a arkadaşlar kendi çapımda naçizane elektronik işiyle uğraşıyorum bu aralar kafamda bir iş var tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum urfa antep tarafından kaçak elektronik eşya getirip satmayı düşünüyorum konu hakkında bilgisi olan yada o taraflarda yaşayan var mı aramızda ? ( mesela oto teyp ,uydu cihazı , hoparlör ,ses sistemi veya buna benzer şeyler.. )
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kilisliyim fakat ankarada yaşıyorum. 1980 öncesinde plakasız sıfır kaçak araba satıldığını görmüştüm. Şimdilerde buralardan farkı yok diye duydum.
 
girişimci ( ! ) yönünüzü kutlamak istiyorum.

eyvallah....

Kilisliyim fakat ankarada yaşıyorum. 1980 öncesinde plakasız sıfır kaçak araba satıldığını görmüştüm. Şimdilerde buralardan farkı yok diye duydum.


kaçak araba oda iyiymiş sizin oralarda bu iş için uygun potansiyel var aslında . ama oralarda sağlam bir bağlantı bulmak lazım..
 
Ciddi galiba arkadaş ahahah iyi güldüm :D


tabiki ciddiyim daha iyi fikriolan varsa söylesin para kazanmanın nesi komik anlamadım duyanda sanki sizleri fabrikatör yatı katı olan bonkör adamlar zannedecek ..!!!

benim bu yazdığıma gülen vatandaşlar acaba sizler yokluk nedir bilirmisiniz ? parasızlık nedir bilirmisiniz ? bilmezsiniz sizler bolluk bereket içinde yaşadığınız için bir eliniz yağda öbürü balda olduğu için beni hiçbir zaman ANLAYAMAZSINIZ ..!!!!
 
Kardeşim yokluk seni kaçak, haram yollara itmesin. Ekmek kazanmak bu kadar zor bir iş değil. İstersen asgari ücretli bir iş bulup çalışabilirsin. Senin gözün fazlasında.
 
"Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla, bir de mallar, canlar ve ürünlerden eksilterek deneriz. Sabredenleri müjdele. "
’’ Sizin için daha hayırlı olduğu halde bir şeyi sevmemeniz mümkündür. Sizin için daha kötü olduğu halde bir şeyi sevmeniz de mümkündür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.''
‘’Onlar; başlarına bir musibet gelince, “Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allaha aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz” derler.’’
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,557
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst