dead-ly

Üye
Katılım
22 Ağu 2015
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
29
Konuyu googledan arayanlar için açtım, benim için gereksiz uzayan arayış oldu. Bu modele uygun diye nette satılan bir model motorun geçmiş yorumlarında alt kasanın kapanmadığı belirtilmişti ondan dolayı almamıştım.

Fakir Prestige 2000 model süpürgeden yanık kokuları gelmesi ve fazla ısınmasından dolayı motoru söktüm. Kömürleri kontrol ettim ancak kömürler daha yarıdaydı ve kömürü geri yerine yerleştirirken zorlama sonucu içindeki rulmandan bilye düştü, motoruda açamadım çok sıkı :)

Piyasada içinden çıkandan açık kasa türden bulamadım muadil kapalı kasa olarak kasaya sığacak ölçüde Bekatech BT32 modeli buldum, kapalı kasa olduğundan satıcı 1 yıl içerisinde yanabilir dedi bakalım ne olacak. Satıcılar bilgi vermede çok cimri sanki, kimseden ölçüler hakkında bilgi alamadım. 3 Gün bilgi için sürekli satıcılara yazdım düzgün bilgi veren olmadı. Süpürgenin yenisi 800-900 tl bandında, motor 75 tl risk göze alınır geldi.

Eskisi Zelmar 308.4 model 1400w , yeni taktığım 1800w. Süpürgede güç ayarı var ama umarım yüksek watt sıkıntı olmaz.

Olurda bu değişimi yapan olursa eski motorda motor kontrol kartının vida yerleri var, yenisi muadil olduğundan vida yerleri yok. Fan diskinin vida yuvasına denk gelen kısmının üzerine, kauçuğuna vidaladım kartı. Motoru gören anlayacaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,236
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst