arkadaşlar programlama egıtımımı tamamlamam ıcın plc sım tekk basına yeterlı olmuyor buyuk proses alıstırmalarım ıcın factory ıo şart sürekli kullanım ıcın yardıma ıhtıyacım var .onnlne kurs goren dıger ogrencılerde bu sorun yok demekkı dıle getıren olmamıs ...factory ıo lısans almakıcın fıat arastırdım turk parası ıle 47000 tl makul fıatlarda lısans alabılecegım secenege yonlendırebılecek arkadasım varsa benımle ıletısıme gecebılrmı ?
ıstanbulda bır yazılım fırması varmıs onu aradım sanırım kendılerı factory ıo lısans partnerı..benden mail adresı ıstedı maile fıat bılgılerı vereceklermıs donuş yok ..sanarsınız NASA...sadece fıat verecekler uygun olursa satıs ışlemlerı ıcın benı yonlendırecekler ... ..gelışım surecıne atıldım onume cıkan saçma rıtuellere bakın ..nereden yardım ıstedıysem hep kendı halıme bırakıldım ..udemyde yapısal programlamaları gecıp ılerı duzey programlamalara gelınce factory ıo artık sart oldu hakıkaten ıhtıyacım olanbır program ...bır yol gosteren olursa hakıkaten hora gececek ..ıyı akşamlar herkeze