Eplan 5.x - P8, Elcad 7.x Eğitimleri Verilir.

dinceresentas

Bölüm Yöneticisi
Yönetici
Bölüm Yöneticisi
Katılım
5 Mar 2007
Mesajlar
200
Puanları
6
Konum
İstanbul
Bireysel ve kurumsal olarak eğitimler, gerek işyerlerinde gerekse belirlenen yer ve zamanda verilmektedir.Eğitimlerde ihtiyaç duyulan programın kurulumu ve yaşanacak sorunlarıda göstermekteyim.Eğitimlerden sonra destek konusunda bu güne kadar eğitim verdiklerime her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak desteği veriyorum ve halen vermekteyim.Bu konuda bireysel ve kurumsal hiçbir sorun yaşamamaktayım.

Ayrıca tüm pano projelerinizin çizimi Eplan, Elcad'de itina ile yapılır.Büyüklüğü hiç farketmez siz senaryoyu söyleyin yeter...%100 güvenli çizimleriniz (MCC,plc,otomasyon,ana dağıtım,kompanzasyon,kat panolarınız sayaç ve priz) özenle yapılır...(Eplan 5,5-5,7-P8)(Elcad 7,2-7,3-7,5-7,8)


Saygılarımla...
Dinçer


EPLAN Software & Service iyi tasarlanmış eğitim konseptleri ile yatırımınızın karşılığını verir.
Bugünün iş dünyasında başarılı olabilmek, verimli dizayn çalışması yapabilmek ve konusunda uzmanlaşmış mühendislik hizmeti sağlayabilmek için özel yazılım eğitimleri gerekmektedir. Eğitime yapılan yatırım, bilgilerinizin güncellenmesine ve eğitim yazılımınızın daha verimli ve üretken şekilde kullanılmasına yardımcı olur.Sizlere genel standartların çok ötesinde mükemmel tasarlanmış eğitim konsepti sunmaktayım.
EPLAN Electric P8 yazılım eğitimi
Bir ürünün fonksiyonel kapsamını bilmek istersiniz değil mi?İşte EPLAN Temel eğitimleri ile hedefinize hızlı ve verimli bir şekilde ulaşabilirsiniz.Eğitimlerimizin içeriği, yüksek kalite standardını ve öğrenmede optimum başarıyı garanti eder. Faydalanabileceğiniz avantajlardan bazıları aşağıda sıralanmıştır:


ELCAD elektro-mekanik mühendisliği ve tesislerin elektrik CAD tasarımı ve dokümantasyonu için high-end mühendislik sistemidir.
ELCAD kullanıcılarının planlama, inşaat, işletme ve çeşitli endüstriyel sektörlere elektrik tesislerinin Bakım için komple bir çözüm sunar.
ELCAD özel etiketleme talimatları, mühendislik süreçleri ve dokümantasyon düzenlemelere maksimum esneklik ve uyum ile karakterizedir.
ELCAD AUCOTEC Global Partner Network ile uluslararası bir güç elde edilebilir, uluslararası standartlara uygun ve çeşitli dil sürümlerinde kullanılabilir.
ELCAD güncel trendler ve veritabanına dayalı mühendislik ve nesneye yönelik modüler tasarım gibi teknolojileri desteklemektedir.
ELCAD E-mühendislik sistemleri pazar liderleri arasında kendine yer buldu ve kendi sektörlerinde lider şirketlerin yer aldığı dünya çapında kullanıcı ağı ve çok sayıda referanslara sahip olmuştur.


Kurumsal firmalar için sizin belirleyeceğiniz yerlerde veya kendi merkezinizde gruplar halinde,
Kurs bitiminde soru cevap ile konuları daha iyi öğrenme,
Örnek dizaynlar, kurs dökümanları ve elektronik formatta bilgiler.



Özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla
Dinçer
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst