Endüstriyel Bilgisayar Windows 7 yükleme

Katılım
10 May 2017
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
34
Konum
İstanbul
Merhabalar geçenlerde https://www.pikosis.com/kategori/endustriyel-bilgisayarlar.html adresinden satın aldığım endüstriyel bilgisayarın içerisinde lisanslı windows 7 bulunuyor. Flash bellekten virüs bulaştı ve sürekli yayılıyor giridğim her klasörü gizli yaparak kriptoluyor sıfırlamak istiyorum işletim sistemini format atma konusunda standart bilgisayara format atar gibi mi atıcam nasıl olucak işlem bios sistemi farklı mıdır bilgisi olan arakdaşlar var mı acaba?
 
belki üzerinde windows embedded falan gelmiş olabilir ama Windows 7 pro yüklerseniz sorun yaşamazsınız...
 
Bilgisayarın sağında solunda lisans etiketi var mı? Yada dokümanları içinde lisans numarası bulunuyor mu? Lisans etiketindeki lisans numarası varsa formatlarsınız ama problem şu MSDN sürümü Windows 7 bulabilecek misiniz?

Firmayı arayıp üzerindeki Windows 7'nin özelleştirilmiş bir sürümü mü yoksa sıradan düz bir windows 7 sürümümü olduğunu öğrenin önce.Hatta size yüklenebilir bir windows 7 temin edebiliyorlarsa direkt oradan temin ettiğiniz medya ile yükleyin.
 
Pikosis firması çok ilgilendir gerçekten ürüne virüs bulaştırmışım kendileri tekrar işletim sistemi yükleyerek lisansını yenilediler. Birde recovery diski oluşturdular bana birtanede antivirüs alarak tam güvenli hale getireceğim. Gerçekten çok kullanışlı bir ürün bu panel pcleri tüm üyelere tavsiye ederim dokunmatik kalitesi ve performansları oldukça iyi müşterilerim bu sisteme bayılıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,602
Kullanıcılar
449,930
Son üye
oguuz680

Yeni konular

Geri
Üst