Elektronik Üniforma Yapımı Yardım

mstfgmz

Üye
Katılım
29 Kas 2014
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
34
hocalar selamlar ben elektik elektronikten hiç anlamam ama sormaya ihtiyacım var ... bana şöyle birşey lazım

Paintball oyununu bildiğinizi varsayıyorum boyalı top mermileriyle birbirlerini vurma üzerine oynanıyor. Bu isabetli vuruşları takip eden hakemler oluyor oynanan sahada. Ben de bu hakem karışıklığını ortadan kaldırmak için şöyle bi üniformanın yapılabilirliğini araştırıyorum. Eğer yapılabilinirse 1 adet yaptırmam lazım. 1 adet yaptırmam şart hatta.

Askeri bi üniforma düşünün omzunda bi %100 lük bi can göstergesi olsun . Paintball silahından çıkan mermi üniformaya isabet ettiğinde bu göstergeden %10luk bi değer düşümü olsun. Böyle birşey yapılabilinir mi hocalar. Yapabilecek olan varsa hemen irtibata geçebilirim ..
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elbette mümkün hatta farklı çözümler olur.
Aklıma ilk gelen basıç plakaları (tabi kapsülün oluşturduğu ile diğer darbeleri karıştırmamak şartıyla) göğse, sırta vb. koyar bunlardan gelen sinyali kontörle %10 toplattırır 100 olunca kafaya/omuzlarda kırmızı led yaktırırsın.
 
bakınız c-strike
 

hocam benim bi tane bundan yaptırmam lazım acaba beni ekler msiniz face'ten valla bayadır kovalıyorum bulamıyorum beni ekleyebilir misiniz face'ten? https://www.facebook.com/profile.php?id=100006358757216 musttafasahin@gmail.com böyle de bulabilirsiniz face'ten saygılar
 
Eskrım sporunda, rakıbın kılıcı vücüda degdiğinde, panoda saydıran,(artırma veya eksiltme) sistem var biliyorum. Ama, onlar galıba kablolu idi, ekranda gösterıyordu.Sizde vücüda baglı ekranda görünecek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…