Elektrik Proje Çizim İşleri

ismailms

Üye
Katılım
5 Şub 2016
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar,

Elektrik-Elektronik sektöründe etkili çözümler üreterek kaliteli, güvenilir projeler tasarlamaktayız. Konut, Mağaza, Ofis, Banka Şubeleri, Otel, Yurt, Okul, Hastane gibi yapıların teknik elektrik şartnamesine uygun olarak elektrik kuvvetli akım, zayıf akım uygulama projelerini ve Elektrik Abonelik başvuru projelerini çiziyoruz. Bunun yanı sıra çizilmiş ve imalatı tamamlanmış projeleriniz üzerinden keşif, metraj, asbuilt ve maliyet çalışması da yapıyoruz. Kendi alanımızda sizlerle çalışmaktan memnuniyet duyarız.

Part time işleriniz için de yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla,
İsmail MEMİŞOĞLU
0544 672 92 95
ismailmemisoglu@gmail.com
 
foruma bir tane yararlı paylaşım yapmamış, katkı sağlamamış sadece reklam amacıyla kullanılan bu tür mesajların silinmesi gerek.
 
Silinmesi gerekiyorsa site moderatörü zaten siler. Bu tür tartışmalar açarak konuyu uzatmayalım. iyi çalışmalar.
 
foruma bir tane yararlı paylaşım yapmamış, katkı sağlamamış sadece reklam amacıyla kullanılan bu tür mesajların silinmesi gerek.
sayın @redskymuscular üyemiz dediğiniz gibi foruma hiç bir yararı olmadan reklam amacı ile bir konu açmış ama bu konuyu iş arayanlar bölümüne açmıştır. İş arayanlar bölümünde bu tür konuların açılmasında bir engel yoktur. Aynı tarz mesajların diğer bölümlerimiz de açılmasına zaten müsade edilmemektedir. İyi forumlar dilerim.
 
Silinmesimi diretmeyecigim @Eray KIRIMLI bey.ancak foruma katki saglamadan burayi bu sekilde goren her mesajin altina kinama mesaji yazacağım.
Bu forum bilgisini saklamayan paylasimci abilerimiz sayesinde ayakta.
SAadece reklam yapan arkadaslar kinamama katlanacaklar.
Iyi günler dilerim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…