Einhell TP-AG 18/125 CE Q Li avuç taşlama makinesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yukyoa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yukyoa

Üye
Elimde halihazırda 4 amperlik bir akü var bunu 15-20 saniyelik yada en fazla yarım dakikalık kesimlerde kullanacağım o yüzden akünün bitmesi gibi bir durum söz konusu olmaz diye düşünüyorum. Bunu alıp kullanan arkadaşlar var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Eski modellerde anahtarın bozulması veya içinde ki transistörlerin, demir tozlarından dolayı kısa devre olması gibi bir durum oluyormuş ama bu en yeni modelinde böyle şikayetler duyamadım.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    54.3 KB · Görüntüleme: 21
Bahsettiğiniz model, eski nesil Einhell taşlamalardan biraz farklı.
Bu modelde kömürsüz motor var ve iç kısma toz girişini azaltmak için çıkarılabilir toz filtresi var.
Ayrıca aşırı yük koruması ve yumuşak kalkış özellikleri de var.

Ancak sonuçta taşlama makinesi olduğu için kullanım sonrası filtreyi ve havalandırma deliklerini temiz tutmak gerekir.

4 Ah akü ile 15-30 saniyelik aralıklarla kullanımda kapasite açısından bir sorun çıkmaz.
Elinizdwki 4 Ah akü hangi seri? (iyisi) Kırmızı Power X-Change mi, eski seri mi?

Asıl önemli olan Ah değerinden çok akünün verebildiği anlık akımdır.

Markanın profesyonel kullanıcısıyım.
Power x change grubunda 40 a yakın farklı cihazım var.
Şuan da markanın en popüler en güzel taşıması bu model.
Bu marka artık çok kaliteli makinalar yapıyor.
El aleti,takım taklavat kullanmak iş bitince güzelce hava ile temizlemek,çok hafif yağlı nemli bezle temizlemek bence bir sanattır.

Bu modelde kömürsüz motor var ve iç kısma toz girişini azaltmak için çıkarılabilir toz filtresi var.

Ancak sonuçta taşlama makinesi olduğu için kullanım sonrası filtreyi ve havalandırma deliklerini temiz tutmak gerekir.

4 Ah akü ile 15-30 saniyelik aralıklarla kullanımda kapasite açısından bir sorun çıkmaz.
Elinizdwki 4 Ah akü hangi seri? (iyisi) Kırmızı Power X-Change mi, eski seri mi?

Yeni aldığım PXC serisi hocamç.

Markanın profesyonel kullanıcısıyım.
Power x change grubunda 40 a yakın farklı cihazım var.
Şuan da markanın en popüler en güzel taşıması bu model.
Bu marka artık çok kaliteli makinalar yapıyor.
El aleti,takım taklavat kullanmak iş bitince güzelce hava ile temizlemek,çok hafif yağlı nemli bezle temizlemek bence bir sanattır.
En popüler serisi AXXİO diye biliyorum. Karıştırmıyorsunuz değil mi? Çünkü Türk videolarda en çok AXXİO ürünleri tanıtılmış. Bu modelin Türkçe videosu pek bulunmuyor.

Hocam şunu da belirtmek istiyorum ki ben bir kaynakçı falan değilim 4-5mm'lik lama demir falan kesmeyeceğim. Elektrik işleri yapıyorum. Kablo tavası, sigorta rayı yada barası, mermer, plastik yada ufak metal işlerinde yada yada hobi işlerimde kullanacağım. O yüzden 4 amperlik akü yeter diye düşünüyorum.

Hocam şunu da belirtmek istiyorum ki ben bir kaynakçı falan değilim 4-5mm'lik lama demir falan kesmeyeceğim. Elektrik işleri yapıyorum. Kablo tavası, sigorta rayı yada barası, mermer, plastik yada ufak metal işlerinde yada yada hobi işlerimde kullanacağım. O yüzden 4 amperlik akü yeter diye düşünüyorum.
Bu kullanım şekli ile 4 Ah akü büyük ihtimalle yeterli olacaktır.

Benim anlık akımdan bahsetme sebebim, taşlama makinelerinin ilk kalkış anında ve diski zorladığınız durumlarda aküden kısa süreli yüksek akım çekebilmesidir. Bazı düşük kaliteli veya eski aküler kapasitesi yüksek olsa bile bu akımı vermekte zorlanabiliyor.

Ancak sizin kullanımınız; kablo tavası, sigorta rayı, bara, ince profil, plastik, mermer ve benzeri hafif işler ise 4 Ah Power X-Change aküyle rahat çalışırsınız. Sürekli kalın lama, NPI demiri veya ağır kaynak işleri yapmayacağınız için akünün akım kapasitesi konusunda da bir sıkıntı beklenmez

Kolay gelsin.

En popüler serisi AXXİO diye biliyorum. Karıştırmıyorsunuz değil mi? Çünkü Türk videolarda en çok AXXİO ürünleri tanıtılmış. Bu modelin Türkçe videosu pek bulunmuyor.
Axxio 18/115 ve 18/150 kullanıyorum.
Ama sizin bahsettiğiniz ürün en son çıkan seri ve en iyisi devir ayarlı olması ekstra güzel.

Forum istatistikleri

Konular
133,386
Kullanıcılar
459,246
Son üye
mtuncturk

Yeni konular

Geri