DVR HDMI Scart dönüştürme sorunu

cemabay

Üye
Katılım
14 Eyl 2007
Mesajlar
28
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba
Yeni aldığım NEUTROn 8108 DVR cihazımda HDMI ve VGA çıkışları var. Müstakil bina içinde ise 3 kattaki LCD TV lerdeki görüntü çıkışları scarttan RG6 kablo ile alınıp (bina içi tesisat ile) 3 monitör paralel bağlanarak BNC ucu ile eski DVR deki BNC uca bağlanarak görüntü alınıyordu.
Yeni DVR de ise BNC (V-Out) olmadığı için HDMI to SCART dönüştürücü aldım. Fakat görüntü aktarımı olmadı. Ekrana sadece nonsupport PAL yazısı çıktı. Bilgisayardan HDMI TV ye aktararak cihazın çalışıp çalışmadığını denediğimde aktarım yaptı fakat pek iç açıcı görüntü olmadı yazılar zar sor okunuyor. İşin ilginçtarafı dönüştürücüde 5v USB elektrik beslemesi olduğu halde USB bağlı olduğunda da görüntü aynı görüntü bağlı olmadığında da aynı. O zaman 5V elektriğe bağlamanın ne anlamı var!!!!

Kısaca bu işlem için DVR HDMI veya VGA görüntüyü Scarta aktarım yapabileceğim tavsiye edeceğiniz bir cihaz yöntem varmıdır? (Herhalde bir çok dönüştürücü bilgisayardaki HDMI ve VGA görüntüyü aktarıyor)

Teşekkürler.
 
scartı unut hdmi ile bağla lcd tv de olmalı yoksa onlar çöptür...
 
Aslında scartı unutmayı çok çok istiyorum. Fakat üç katlı müsatkil binada her katta kapı üstünde LCD TV den bina içi elektrik borularından RG6 kablo (görüntü aktarımı) için çekilmiş. Bu tesisattan VGA kablo veya HDMI kablo çekilmesi şansı yok. Bunun için farklı çözüm aradım.
 
Hernekadar tavsiye etmesemde RG6 gibi kablo tesisatınız varsa RF MODULATOR ile yayını iletmenizi tavsiye edeceğim. Başka türlü zor gibi . HDMI & VGA rf modülatörler mevcut.

LCD tvlerin marka modeli nedir hangi girişleri desteklemekte?
 
bu yer sizin mi? müşterinin mi? hatırlı müşteri? bizim olsa hdmi diye diretirdik geri adım atmazdık...
hdmi scart çevirici fiyatları ilede yardımcı olur ve o paraya kötü görüntü de ...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,620
Kullanıcılar
449,933
Son üye
selcukbatman54

Yeni konular

Geri
Üst