Ducato uzaktan kumanda bağlantı problemi

Katılım
24 Eyl 2021
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
29
Merhaba iyi günler, ducato karavan aracımda merkezi kilit sistemi mevcuttu ancak güvenlik önlemi amacıyla sökmüştüm sökerken bağlantı kabloları takometre kablolları ile birbirine girmişti yani nerden söktüğümü bulamadım şimdi yeni bir modül taktım ama bi türlü kapıların kilit motoru kablolalarını bulamadım her kesik kabloyu denedim en son modülden kokular gelmeye başladı ama nafile.

Kapının döşemelerini söktüm oradaki kablolardan çekeyim dedim ama o da sadece o kapının motorunu tetikledi diğer kapılar tetiklenmedi.

Sorum şudur; Fiat Ducato araçların uzaktan kumanda modülü bağlantısı için kilit motor kabloları nerede araç şu an takozda motorunda bi problem var hiç bi yere götüremiyorum anahtardan kilitlenmiyor aracı kilitleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim.
 
Merhaba.
Eğer bir şekilde sorunu çözemezseniz öncelikle yeni bir merkezi kilit beyni alıp,
Kapı motorlarından çıkan kabloları bu beyinle irtibatlandırıp yeniden merkezî kilit sistemi yapıp,
Ondan sonrada kumanda devresini sisteme entegre edebilirsiniz.
 
sorunu hallettim benim gibi sıkıntı çeken arkadaşlar için inwells 3444 modülünün ducato jumper ve boxer araçlar için bağlantısının nasıl yapılacağını şöyle anlatayım.

tetiği çakmaklık panelindeki kahverengi kabloldan alıyor kapatma ve açma aynı kablo
modülün kahverengi ve sarı kablolarını birbirine bağlayıp buraya bağlıyorsunuz
belki sizin aracınıza göre değişiklik gösterebilir ama benim aracım için ;
kırmızı - mavi - sarı/siyah kabloları birleştirip + ya bağladıktan sonra yeşil ve siyah kabloyu eksiye bağlamanız gerek eğer gri olanı bağlarsanız kumandanın tuşları ters çalışıyor.

bağlantı sistemi bu kadar bana bu kadar zorluk çıkarmasının sebebi arabanın kablolarının kesilmedik yerlerinin kalmamış olması bu da kafamı iyice karıştırdı ve aslında kabloların yanlışlıkla birbirine değmesi beni çözüme ulaştırdı.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,871
Mesajlar
913,212
Kullanıcılar
449,460
Son üye
erdemakbulut

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst