Diyelim ki elimizde 37 kw yıldız ücgen dalgıç pompa var bunun sürücü ile bağlantısı nasıl olur kablolar rengi renginemi girmeli yoksa farklımı

mahmut5151

Üye
Arkadaşlar Diyelim ki elimizde 37 kw yıldız ücgen dalgıç pompa var bunun sürücü ile bağlantısı nasıl olur kablolar rengi renginemi girmeli yoksa farklım
ı

motor orijinal veya sargı uçları standart biçimde klemense çıkartılmışsa ve hayali üçgen köprülerine denk gelen motor kabloları (panodan gelen) aynı fazlara ait kablolarsa ve aynı renkse bi sıkıntı olmaz.

Arkadaşlar Diyelim ki elimizde 37 kw yıldız ücgen dalgıç pompa var bunun sürücü ile bağlantısı nasıl olur kablolar rengi renginemi girmeli yoksa farklım
ı
üstat sorundan anlaşılıyor ki pek bilgili biri değilsin bence bilen birine bağlat her motorda etiket olur etikete bakarsınız ona göre bağlarsın kablo rengi ne alaka kablo rengnden bağlantı yanıltır adamı çok başıma geliyor ben asla etiket bilgisi,ne bakmadan ve kablonun nereden geldiğine bakmadan hiç bir zaman bağlantı yapmam bir keresinde düşün kahverengi siyah gri ve sarı yeşil toprak kablosu var panoda motordanda geliyor motor klemensini açmaya üşendim bende dedim ne olabilir ki kahverengi gri siyah faz sarı yeşilde toprak bağlamıştır büyük ihtimalle enerji verdim motor kalkmadı faz eksik hemen uyarı verdi sürücü bir açtım salağın teki sarı yeşili motor bağlantı klemensi papucuna bağlamış kahverengiyi gövdeye :D o yüzden her işi erbabına bırak öğrenmek istiyorsanda yazı ile değil görsel ile bir konu aç en azından yüzde 50 de olsa kafamız rahat etsin birşey yazarken :)

Forum istatistikleri

Konular
133,388
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Geri