Arkadaşlar sahada kullandığınız tavsiye edeceğiniz bir dijital kontrol kalemi öneriniz olur mu? Kablyu soymadan enerji var mı yok mu, bugün takibi çok kolaylık sağlıyor. Unıt marka vardı cokmkıss sürede arıza yaptı, firma arkasında durmuyor bir teknik servis e ulaşamıyorsunuz. O yüzden farklı bir marka için size danışmak istedim
Arkadaşlar sahada kullandığınız tavsiye edeceğiniz bir dijital kontrol kalemi öneriniz olur mu? Kablyu soymadan enerji var mı yok mu, bugün takibi çok kolaylık sağlıyor. Unıt marka vardı cokmkıss sürede arıza yaptı, firma arkasında durmuyor bir teknik servis e ulaşamıyorsunuz. O yüzden farklı bir marka için size danışmak istedim
Evet üstat. M olanıydı sanırım.. Ikı modelı vardı, üst olanı aldım. Dediğiniz gibi çok güven olmaz ama, kabloyu soymadan enerjiyi ön kontrol etmek kolaylık oluyor.. Tabiki tekrar kontrol etmekte fayda var..
Bu markanın Türkiye'de teknık servisine hayatta ulasamazsınız. Bı tane distribütör ile görüştüm, o da kendisinden almadığım gerekçesi ile arkasında durmadı. Sonuçta orjinal ve faturası var, distribütör nadıl böyle kısıtlayabılır anlamadım.. Çin e kadar mailler attım bir sonuç alamadım.. Yani deneyin, muhatap yok arıza olduğunda.. Şimdi schnider ımt23109 sipariş ettim bakalım, birde onu kullanayım ☺
Üstad beş para etmezmiş. Kabloya yaklaşık 50cm kala uyarı veriyor. Birde enerji kapalı ama nötr den kaynaklı yine uyarı veriyor.. Amaç faz var mı, kabloyu soymadan bunu anlamak, o yüzden verimsiz diye iade ettim
Üstad beş para etmezmiş. Kabloya yaklaşık 50cm kala uyarı veriyor. Birde enerji kapalı ama nötr den kaynaklı yine uyarı veriyor.. Amaç faz var mı, kabloyu soymadan bunu anlamak, o yüzden verimsiz diye iade ettim
güzel insan, ben elektrikçi değilim ama biraz meraklıyım ve AC den çok korkarım. elektronikle ilgileniyorsan bir şekilde AC ile muhatap oluyorsun. ben böyle bir nane kullanıyorum. bana AC yi canlıyı gösteriyor, bana yetiyor. hani ingilizce filan konuşmuyor, kafasına göre de takılmıyor. sadece canlıyı söylüyor. başka bir yeteneği yok. bir tane led aydınlatması var ve dediğim gibi azıcık akıllı, telefon şarj kablosunda bile ötüyor ama zayıf.
ustam çok güzel söylüyorsun, doğru da. ama kalkıp mağazaya gidiyorsun, asma tavan içinde kablo mezarlığı. hangisi ne bilmiyorsun. doğru kablo tespiti için güzel bir şey. kopukluk testi de yapabiliyorsun. benim için yeterli