Depo Led Aydınlatma sistemi yardım

Halogen free yanmaz malzeme değildir... Doğrusu HFFR (Halojensiz Alev Geciktirici) kablo yada ecnebilerin tabiri ile flame retardancy...
Polietilen'de halogen free malzemedir ancak çatır çatır yanar...
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Halogen free yanmaz malzeme değildir... Doğrusu HFFR (Halojensiz Alev Geciktirici) kablo yada ecnebilerin tabiri ile flame retardancy...
Polietilen'de halogen free malzemedir ancak çatır çatır yanar...

Düzeltme İçin Teşekkür ederim...

- - - Updated - - -

Yüksekliği 7 kat en sırası 20 sıra olan her bır koridor 25m. uzunlugunda toplamda 140 adet raf yolu var. Burayı aydınlatmak ıcın her korıdora sensorle devreye gırecek şerit led sistemi kurulucak fakat depo arşiv deposu oldugu ıcın 220V. sokmak ıstemıyoruz içeriye yangın rıskınden dolayı.


3500 metre şerit led gidiyor

fakat 220 yı catıda bıraktıktan sonra 12 v ıle assagılara dagıtım yapmak gerekıcek. 12 v en uctakı led e ulasana kadar cok fazla enerjı kaybına ugrıcak belkıde cok cılız yanıcak tabi nasıl bır guc kaynagı sıstemı 3500 m ledı yakmaya yarar. her bırı ıcın 30 amper 12 v luk guc kaynagımı kullanmak gerek..Böyle bı sıstemın altından nası kalkabılırız yardımlarınızı bekliyorum.

ledin sonuna da kablo ile 12volt verirseniz (+ - yi ters bağlamadan ) sönük yanmayacaktır...

80 Amper güç kaynakları da mevcuttur.
 
depoda ki tüm malzemeler kağıt olduğu (arşiv deposu) için bu işe girişmedim yardımlarınız için teşkkürler arkadaşlar.
 
Şerit Led 320 metre kullandık şimdi söktürüyoruz ilk bakışta iyiydi şimdi ise kalitesiz bir aydınlatması var. Son derece seçici olmak lazım ama hesabınıda iyi yapmak lazım.
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,251
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst