Demirdöküm nitron F5 hatası

Huseyinxyz

Üye
Katılım
17 Şub 2020
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
43
Merhaba kombim f5 hatasi veriyor prosestat kontrol ettim ufleyerek problem görünmüyor. Fanda sıkisma yok ama devreye girmiyor.
Kombiyi acik biraktigimda bir sure calisiyor sonra f5 hatası veriyor duruyor. Bir sure sonra kendiliginden yine calisiyor veya sigortayi ac kapa yaptigimda calisiyor sonra göre f5 hatasi veriyor bacayida temizledim problem ne olabilir acaba?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Arkadaşlar F5 hatası alırsanız ilk önce fan dönüyormu kontrol edin. Daha sonra prosestat kontrolü yapın internette videoları var nasıl yapılır. Oda sağlamsa kartın üzerindeki fana giden röle gitmiştir. Kartı sökün bir kart tamir yapan yere götürüp bir kac dakika icinde hem problemi halletsin hemde kartın tüm testini yapsın eğer başka bir arıza varsa karta onuda görüp yapıyor zaten. Ben öyle yaptım tamir edildi şuan kartı taktim kombim çalışıyor. Elektrik elektronik bilgim sıfır internetten okuyarak izleyerek hallettim bu kadarını.
 
Son düzenleme:
Demirdöküm Kombilerde F5 hatası baca hava akılıyla alakalı bir durumdur. Fan, Prosestat yada kart olarak konrtrol edilmelidir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
kontrol etmeniz gereken ilk parça prosestattır. eğer sağlamsa fan motorunun çalışıp çalışmadığı kontrol edilir. akabinde elektronik kart kontrolü yapılarak arıza tespitini sağlayabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,838
Son üye
sarioglu_55

Yeni konular

Geri
Üst