Delta plc ısı nem okuma

merttce

Üye
Katılım
23 May 2014
Mesajlar
18
Puanları
1
Merhaba, DVP12SE cpu kullanıyorum ve buna DVP04AD ile ısı nem sensörü bağlı(enda esth102) (0-20ma)
ladder diyagramında ısı ve nem i okuyabiliyorum ama pc den delphi gibi visual basic gibi programlarla okuanbileceğinin söylüyorlar fakat bu programlarda bilgim yok. En basit şekilde pc ekranında nasıl görebilirim. sadece örn; 25 derece %50 nem felan yazsa yeter animasyona gerek yok.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Labview ile başka yazılım kullanmadan modbus TCP den veya Com dan direk okuyabilirsin...(Labview visual studio gibi ama görsel ve endüstriyel sistemler ağırlıklı bir yazılım platformudur...)
 
Zor bir programlamamıdır ? ilk defa bakacağımda ve bitirme projes için yaptığımdan 1-2 hafta içerisinde bitirmem gerekiyorda.
 
ilk başlanılan her şey zordur...labview 2015 i indirin ve ayrıca DSC modülünü indirip kurun ... plc de hangi datalardan izleme yapacaksan onları verin 12se de ethernet portu var tcp modbus tan haberleşek şekilde size hazırlayıp göndereyim...
 
labview 2013 var ibrahim bey o sürüm olmazmı?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,865
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst