Delta Plc İstediğim Zaman Ve Tarihde Sistemi Durdurma

Katılım
16 Eyl 2015
Mesajlar
262
Puanları
16
Yaş
29
Konum
İstanbul
Arkadaşlar merhaba bir uygulama yapıyorum delta ile iş yaptığım yer pek guvenemiyorum ödeme konusunda ben yaptığım yazılıma belirleyeceğim tarih ve saatte sistemin tamamen durmasını istiyorum ve sistemin tekrar uzaktan herhangi boş da bir inputa +24 verdikten sonra veya ekrandan çıkacak olan şifre ekranına yazılan belirleyecegim şifre ile sistemi tekrar aktif hale gelmesini istiyorum tabi şifre istediği zaman enerji kesip acinca gitmeyecek kalıcı Nete baktım da TZCP komutu felan söyleniyor tam anlayamadım bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
PLC'nizin modeli nedir? Bazı modellerde gerçek zaman saatini kullanabilirsiniz. Bazı modellerinde kullanamazsınız. Ben bu tarz durumlarda plc çalışma saati belirleyip ona göre durduruyorum. M1012-M1013 bitleri clock palsi çıkışı verir. Bunlar ile her clock palsi geldiğinde kalıcı bir registerin içeriğini artırırsınız. İstediğiniz değere gelince sistemin çalışmasını kesen ve şifre algoritmasını oluşturabilirsiniz.
 
TZCP - komutu saat, dakika ve saniye karşılaştırma komuttur. Bu komut yardımızyla karşıklaştırma yaparak sisteminizi kontrol edebilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst