delta ASD A2 Servo driver ile folyo takibi

Saadettink

Üye
Katılım
2 Haz 2013
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
50
Merhabalar;
Elimizde pip sensörsüz folyolar için tasarlanmış birpaketleme makinası var ve biz bu makinayı revize ederek siyah pip sensör ileçalışır hale getirmek istiyoruz.Paketleme makinası üzerindeki plc ve encodersayesinde hemen önündeki kalıptan ürün çıkartan makinanın hızıyla senkronizeoluyor. kesici çenelerle oynamadan, sadece folyo çekip kesici çeneye gönderengrubu mekanik olarak ayırdık ve 0.75 kw lık servo ve ASD A2 m serisisürücümüz ile kontrol etmek istiyoruz. Kısa olarak servo;
-Ana makinanın üzerindeki encoderdan aldığı puls ilereferans hızını belirliycek ve hattın hızına senkron olucak (referans hızıburdan alabilir diye düsündüm master axis)
-pip noktasını gören sensör ile capture compare özelliğindenfaydalanarak hata miktarlarını düzeltip folyoyu kaymadan kesici üniteyegöndericek.
-Folyonun kaymadığından emin oldugumuz zamanda offsetkomutundan faydalanarak kesme noktasını tam yerine getirmek istiyoruz.
1-kesici çeneyle değiştirmeyeceğimizden ve bir kamprofiline ihtiyacımız olmadığından dolayı e-cam kullanmamıza gerek varmı?
2-Capture and compare doğru seçimmi?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
İyi çalışmalar...
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,849
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst