Öncelikle zaman ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Sanırım sorunu basite indirgeyebildim bazı ölçümler sonucunda. 2. sorunuz benim sıkıntımın kaynağı olarak görünüyor tebrik ve teşekkür ederim isabetli cevabınız için.
1) P0.01 parametresini "0" yaptığımda evet üzerindeki potansiyometreden hızını gayet güzel ayarlayabiliyorum. Canavar gibi 0-200 Hz arası dönüyor spindle. Bu parametrede 0,1 ve 2 değerleri hepsi resimde de görebileceğiniz tuş takımından ayar yapabildiğiniz parametreler. 0-potansiyometre, 1-yukarı aşağı tuşu... gibi terminalden bağımsız tuş takımıyla sıkıntısız yapabildiğim işlemler.
2) Gelelim sıkıntının kaynağına. V1 ve GND pinleri arasını ölçtüğümde 5.6V gibi bir değer alıyorum ki bu maksimum Voltaj değerinin %56 kadarını görüyor demek. V1 ve GND pinleri arasında 0 Voltaj olması gerekmez mi? Diğer sürücü markalarında veya diğer dgı300 sürücülerde bu durum nasıl acaba? 0 Olması lazım mantıken. Bunun sebebini bilemiyorum, sizce kısa-devre yapmışsam sonucu böyle olabilir mi?
İyi çalışmalar.