Dacel 2019 Ocak Fiyat Listesi

Katılım
18 Ocak 2019
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
34
DAC-EL Mühendislik Ltd Şti'nin temelleri 1995 yılında atılmış ve sürekli gelişen, kendini yenileyen bir yapı içerisinde günümüz teknolojisinin ciddi takipçilerinden biri olarak faliyetlerini sürdürmüştür.
Endüstriyel, bina ve transport otomasyonu konularındaki deneyimini her geçen yıl arttırmakta olan firmamız ürün yelpazesini de hızlı bir şekilde genişleterek sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

DAC-EL Mühendislik, endüstriyel kontrol ve otomasyon ürünlerinin satışı ve servisinde geniş ürün çeşidi ve rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli çözümler sunan bir destek ve tedarikçi adresidir. DAC-EL rekabetçi otomasyon komponentlerinin sunulduğu katma değerli satışı ve gerçekleştirdiği projelerle makine üreticilerinin, endüstriyel tesislerin ve sistem integratörlerinin vazgeçilmez adresi konumuna gelmiştir.

Temel hedefimiz, müşterilerimize otomasyon piramidinin tamamını kapsayan çözümler sunmaktır. Temsilciliklerini yürüttüğümüz firmaların ürün grupları; fabrika ve proses otomasyonu için sensörler ve transdüserler, makine güvenliği için ışık bariyerleri ve güvenlik röleleri, HMI operatör panelleri, machine vision (görüntü işleme) ürünleri, endüstriyel ethernet; kablosuz network, fiberoptik haberleşme ve görüntü aktarımı için medya çeviricileri, endüstri- yel konnektörler, kontrol ve kumanda ekipmanlarından oluşmaktadır.

Ocak ayı fiyat listemiz yayındadır. Listemizi görmek için gerekli alanlı doldurmalısınız.

DAC-EL 2019 FİYAT LİSTESİ
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,042
Kullanıcılar
449,809
Son üye
yucelsenolgm

Yeni konular

Geri
Üst