Bulaşık makinesi arızası hakkında

sevim coc

Üye
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
30
merhaba.öğrenciyim. ikinci el siemens SN24E830TR bulaşık makinesi aldım 400 liraya. adam makineyi almaya gittiğimde çalıştırdı suyu ısıtıyor mu diye kontrol etmek amaçlı. gayet çalışıyordu. eve geldim makineyi kurdurdum. 20 dakika sonra makine durdu. 2 dakika sonra tekrar başlar gibi yaptı ışıkları falan yandı o esnada ama makine çalışmıyordu. saat göstergesinde hiç ilerlemiyordu. bu sorun makineyi her çalıştırmaya çalışmamda oldu. elektronik kartı arızalı olabilir dediler. piyasadada yokmuş bu kart. olsa da 400 lira civarıymış. alsam katı makine bana 800 liraya gelecek. zaten o kadar verecek paramda olamaz. elektronik kartta mıdır arızası. yapılmasının başka yolu yok mu şimdi. makineyi çöpe atacam sinirden
 
su girişi vs elektrik hattınızda sorun yoksa malesef elektronik kart arızası olabilir.yetkili servisten bir fikir alın derim öncelikle.kolay gelsin saygılar.
bu kart piyasada yokmuş. nasıl temin edebilirim. yada ddikleri gibi 400 lira civarında mıdır. bilginiz var mı. teşekkür ederim ayrıca yanıtladığınız için.
 
Bence makinayı iade edin. Neticede size sağlam diye satmışlar makinayı. Yada kartı tamir ettirin veya edin.
 
bu kart piyasada yokmuş. nasıl temin edebilirim. yada ddikleri gibi 400 lira civarında mıdır. bilginiz var mı. teşekkür ederim ayrıca yanıtladığınız için.
Türkiyede üretilen bir makinenin 10 yıl yedek parçası yetkili servislerde olmak zorunda bu sanayii bakanlığı tarafından şart koşuluyor üreticisi batmış ve iflas etmiş olsa bulamayabilirisiniz ama siemens de bulunur.Aldığınız yere makinedeki arızayı söyleyin gelip tamir etsinler edemiyorlarsa makineyi iade etmeye çalışın eğer bunları yapamazsanız çevrenizdeki beyaz eşya tamircilerinde çıkma kartlar mevcuttur uygun fiyata bir tane bulmaya çalışın derim
 
Benzer bir durumla karşılaştım daha önce. Ayni tepkilerdi. Tüm kablolar yenilendi, makine düzeldi. Kart sağlamdı. Makine arçelik. Belki fikir verir.

Ama yinede önce iade etmeyi deneyin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,708
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst