Bosch Serie 6 Ekranda Start logosu çıkmıyor

mehmet2011

Üye
Bosch Serie 6 marka, WAT24581TR model çamaşır Makinesi ekranında start logosu çıkmıyor. Sorunuma ait ekran resmi aşağıdadır. Resimde İşaretledim yerde start logosu (üçgen veya ok işaretli) ekranda gözükmüyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20260509_181559.webp
    35.5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Kart arızalı bu sebeple gözükmüyor. İşinde ehil olduğuna kanaat getirdiğiniz tamir servisinden onarım isteyin.

*Kapı kilidi kontrol edildikten sonra.

Kart arızalı bu sebeple gözükmüyor. İşinde ehil olduğuna kanaat getirdiğiniz tamir servisinden onarım isteyin.

*Kapı kilidi kontrol edildikten sonra.
Teşekkürler. Makine üzerinde iki adet kart var. Hangi kart, ve kart üzerindeki arızalı eleman konusunda bilginiz var mı? Aynı model olsa da Hotpointlerdeki gibi motor kartı ile ekran kartı versiyon uyumu gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Ekran kartı arızalı. Makinenin altında bulunan anakarttır onunla alakalı değil.
Bosch grubunda hotpoint gibi ekran değişince anakart da değişmez. Ekran kartını sökün (resimleyerek) Sokette temassızlık veya korozyon var mı yok mu bakın. Karta zarar vermeden tırnaklarından kurtarıp resimlerini ekleyin bakalım. Program seçim düğmesini çevirince, seçilen herhangi bir programda başla simgesi gözüküyor mu diye kontrol et lütfen. Örneğin hiçbirinde gözükmüyordur ama sıkmada gözüküyordur. Tamiri oluyor gönlünü ferah tut. Elektronik kart tamircisi yapamaz ise kartın arkasındaki aynı seri numarası ile çıkmasını bulabilirsin. Benim beyaz eşya teknik servisim var, ''profesyonel olarak değil mecburiyetten'' kartları da kendim tamir ediyorum.Selametle.

Geçmiş olsun .
Şikayetler çok .
Bu tip ürünler hakkında yazı yazsam ....
Ah reklamlar ve .....

https://www.sikayetvar.com/bosch/bosch-camasir-makinesi-hayal-kirikligi-yuksek-onarim-maliyeti

https://www.sikayetvar.com/bosch/bosch-serie-6-camasir-makinesinin-dokunmatik-paneli-surekli-arizali

NOT : ALT YAZILAR YABANCI FORUM SİTELERİNİNDİR .

YÖNETİM : FORUM SİTESİNİN LİNK VERİLMESİNE İZİN VERMİYOR .
TR . UYARI ALDIM .
KIBRIS : ?
YABANCI : ?

YABANCI FORUM SİTELERİNE LİNK VERİLEBİLİR GÖRÜŞÜNDEYİM .
( İzin yoksa yönetim tarafından linklerin silinmesi !!! ) :
Yabancı forun sitelerinin link verilmesine izin yok olduğunu anlayalım . )

Kolay gelsin , Sağlıcakla....

Bosch WAT28530/40 Seri 6 çamaşır makinesi başlatma ve durdurma sembollerini göstermiyor.

https://forum.ersatzteilshop.de/t/b...-zeigt-start-und-pause-symbol-nicht-an/1018/4

Merhaba arkadaşlar,
Bosch Series 6 çamaşır makinemde başlatma ve durdurma sembolleri görünmüyor.
Bosch servisi sorunun inverter modülünden kaynaklandığını söyledi, ancak inverter modülünü "tamir etmesi" gereken özel bir kişiye gönderdik.
Denemeden sonra işe yaramadı.
Hatta kapı kolunu bile değiştirdim, ama o da yardımcı olmadı.
İnverter veya güç modülünü test etmenin bir yolu var mı, yoksa tekrar çalışır hale getirmek için ne yapmam gerekiyor?

Yardımcı olabilecek biri olursa çok memnun olurum. Saygılarımla, Volkan Demirel

Denny
Çoğu zaman bunun nedeni gerçekten de invertör elektroniğidir.
Belki yeni bir yedek parça denemenizi öneririm.

Volkan
İnverter modülünü başka bir makinede denedim ve çalışıyor.

Gorodovoy
Merhaba!
Çamaşır makinesindeki arıza giderildi mi?
Ben de yakın zamanda aynı sorunu yaşadım.
Yıkama sırasında sigorta attıktan sonra, başlat/durdur simgesi görünmedi.
Herhangi bir bilgi için çok minnettar olurum.
Renanya-Palatinate'den selamlar

*****************************************************************************************************

Elektrik kesintisinden sonra çamaşır makinesi artık çalışmıyor.

https://www.klusidee.nl/Forum/topic/wasmachine-start-niet-meer-na-stroomstoring.162288/

VivianD

Ana yıkama döngüsünün başlangıcında yaşanan elektrik kesintisinden sonra, programı artık başlatamıyorum.
Makineyi açıp kapatabiliyorum ve programları seçebiliyorum, ancak programı başlatmak için kullanılan dokunmatik düğme artık çalışmıyor.
Beyaz bir çerçeveyle çevrili olması gerekirken, şimdi çerçevesiz siyah bir alan olarak görünüyor.
Bunun için bir çözüm bilen var mı?
Bosch ile zaten iletişime geçtim. Yarım saat fişini çekme tavsiyesi işe yaramadı.

Model şu: Bosch Series 6 EcoSilence Drive 8kg
E-nr: WAT285C0NL/44
TYPE: WIM64

Lampje45
Elektrik kesintisi kendiliğinden oluşmaz ve çok yüksek voltaj dalgalanmalarıyla birlikte garip kapanma olaylarına neden olabilir.
Bunun nedeni, şebekeye bağlı birçok endüktif yüktür.
Avrupa'daki tüm enerji santralleri birbirine bağlı olduğundan, bu çok garip olaylara yol açabilir.
Yakınlarda bir yere yıldırım düşmesi de tüm yerel şebekeyi havaya uçurabilir.
Güneş panellerinin neden olduğu yüksek şebeke voltajlarını da unutmayın, çünkü bunlar güneşli havalarda çalışmaya devam eder ve voltajı yükseltir.
Güneş paneli invertörleri, voltaj 253 volta ulaşana kadar kapatılmaz.

Günümüzde her yerde bulunan anahtarlamalı güç kaynaklarının neden olduğu şebeke kirliliği de çok yüksek dalgalanmalara neden olabilir.
Devre kartlarından birindeki birkaç bileşenin arızalandığından şüpheleniyorum.
Elektronik aksamda yanık veya kavrulma izleri olup olmadığını kontrol edin; eğer böyle bir durum varsa, bu hasarı yangın sigortanıza bildirdiğinizden emin olun.

ouss
Merhaba, benim de tam olarak aynı sorunum var!
Sizin için sorun çözüldü mü henüz?

Lampje45
Lütfen isim plakasındaki tüm detayları içeren ayrı bir konu başlığı açın.

********************************************************************************

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…