Bosch maxx 6 kacak akim rölesi ve fazlasi Yardim Lütfen

Cihaz her ne olursa olsun topraklama hattının iptal edilmesini asla doğru bulmuyorum.
Çamaşır makinesi soğuk yıkar ise çamaşır temiz olmaz unutmayalım bunu.
Zamanla kazan içi ve hortumlar kir tutacaktır.
Sürenin bitmemesi ve sigortanın atması rezistans ile alakalıdır.
Teknik servis çağırın ve işini yapar iken izleyin; bırakın işin ehli müdahale etsin.
Rezistans kimi zaman öyle zor sökülür ki ,yuvasını dahi kırabilirsiniz.
Elimle tepe yapayım derken kolumla dağ yıkayım durumu olmasın derim. Selametle.

Cihaz her ne olursa olsun topraklama hattının iptal edilmesini asla doğru bulmuyorum.
Çamaşır makinesi soğuk yıkar ise çamaşır temiz olmaz unutmayalım bunu.
Zamanla kazan içi ve hortumlar kir tutacaktır.
Sürenin bitmemesi ve sigortanın atması rezistans ile alakalıdır.
Teknik servis çağırın ve işini yapar iken izleyin; bırakın işin ehli müdahale etsin.
Rezistans kimi zaman öyle zor sökülür ki ,yuvasını dahi kırabilirsiniz.
Elimle tepe yapayım derken kolumla dağ yıkayım durumu olmasın derim. Selametle.
Yok servis cagirmam. Ben belki anlatamadim. Ozur dilerim. Bir defacik sadece bir defa yani soguk yikasa bana yetecek. Bir defacik topraksiz yikasa nolur ? Sarteli attirmadigini gorsem ben acicam rezistansi.

Yok servis cagirmam. Ben belki anlatamadim. Ozur dilerim. Bir defacik sadece bir defa yani soguk yikasa bana yetecek. Bir defacik topraksiz yikasa nolur ? Sarteli attirmadigini gorsem ben acicam rezistansi.
Rezistansı erkekler zor çıkarır takması ayrı dert. Sokeceginize takacaginiza nasıl eminsiniz? Sadece fiziksel güç yetmez tekniği var.

Gerçekten kadınsanız sonucu merak ediyorum, hatta mümkünse birkaç dakikalık video ekleyin. Başarılar o zaman.

Rezistansı erkekler zor çıkarır takması ayrı dert. Sokeceginize takacaginiza nasıl eminsiniz? Sadece fiziksel güç yetmez tekniği var.

Gerçekten kadınsanız sonucu merak ediyorum, hatta mümkünse birkaç dakikalık video ekleyin. Başarılar o zaman.
:) birincisi mö den öncede yaşamiyoruz çünkü:))) beyaz esya fabrika montaj bolumlerinde tum dunyada kadinlar calisiyor. İsi fazla buyutuyorsunuz. İkincisi makine eski olursa olacak olmazsa olmayacak cok da sey etmiyorum.

Burada bana yardimci olan Adamlara tesekkurler. Yapay zekaya da az evvel danistim isi sensor ve topraklama dursun diger iki guc kabloyu sök calistir diyor o adam da😂

Burada bana yardimci olan Adamlara tesekkurler. Yapay zekaya da az evvel danistim isi sensor ve topraklama dursun diger iki guc kabloyu sök calistir diyor o adam da😂

Evet sensör dışındaki kabloları söküp izole ederseniz rezistans iptal olmuş olur.

Ancak programdan da soğuk program seçilmesi gerekli. Yoksa cihaz su aldıktan sonra ısınmasını bekleyebilir. Rezistans devrede olmadığı için ısınmayacağından program bitmeyebilir yada hata verebilir.

Sonucu bizle paylaşırsanız seviniriz.

Ayar yeri göstergesi en az ısı 30 derece soğuk .
Su girişinden 30 derece üstü su girişi olursa ( yazılım kısmını bilmiyorum ) belki hataya düşmeden devreye görebilir.
Denemek gerekir .
30 derece su bulmak ?
Gereksiz düşüncem .

Sanırım çift girişli makina ( sicak - soğuk ) sicak su girişini kullanırsa kombiden sicak su girişi olursa belki diyeceğim ama boru içindeki ilk gelecek su 30 derece üstü olması gerekir .
Bu çözümde olmaz gibi.

Makina bir yollu kandırma yapılması gerekir .
Zor ....

Ne yaparsanız yapın bu seferde kaçak akım koruma rölesi atma durumu oluşu . ( ? )

Topraklamayı devreden çıkarmak doğru değildir .
Dikkat : can güvenliği !!!!

Kolay gelsin sağlıcakla.

Son düzenleme:
Ben rezistans değişimini adım adım yazayım kararı siz verin.
1:Üst tabla sökülecek; iki adet tors vidası vardır.
2: deterjan çekmecesi çıkartılıp ön panel sökülecek.
3:Kapak körüğü yayı sökülecek
4:Körük kapaktan ayrılacak ve kapı kilidi sökülecek.
4:Ön gövde sökülecek, üstte 2 altta 2 vidası var.
5:Rezistansın ortasındaki somun yerinden tamamen çıkartılmadan gevşetilecek.
6:Gevşeyen somuna çekiç ile vurularak sızdırmazlık kauçuğu serbest bırakılacak.
7:Rezistans iki adet pense ile uçlarından tutulup aynı anda çekilip çıkartılacak.
8:Yeni rezistans takılırken, rezistans tutucu kancasına oturtulup yerine montaj yapılacak. (rahat geçmesi için sıvı sabun sürülmesini tavsiye ederim)

Forum istatistikleri

Konular
133,384
Kullanıcılar
459,238
Son üye
kadocan4

Yeni konular

Geri