AutoCAD Projesi İçin Pafta Kağıdı

Katılım
10 May 2008
Mesajlar
84
Puanları
1
Yaş
37
Doğrudan programın kendisiyle alakalı değil, ama çalıştığım şirket yeni bir yazıcı aldı. Proje çıkartmaya çalışıyorum ama unknown paper format hatası veriyor. Kağıt formatları coated paper, heavy coated paper, bright white inkjet paper, plain paper gibi çeşitlerde. Hangisini seçmem gerekiyor?
 
kullanacağın kağıdın ingilizce karşılığına bakman daha uygun olur. düz a4 kağıdı kullanıyorsan plain paper seçmelisin. fotoğraf kağıdı kullanıyorsan coated paper veya heavy coated paper seçmen gerekir.
 
aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum lütfen yardım
 
ap3.jpg

ap4.jpg

ap5.jpg



1-Öncelikle yazıcı penceresinden “plotter” i seçiyoruz ve üstdeki pencere açılıyor. Yine üstdeki resimde gözüktüğü gibi custom properties’i seçiyoruz ve altdaki ekran geliyor.

2-Yukarıdaki gibi bir ekran gelmesi için yazıcınızın büyük olması gerekmektedir.A3 yada A4 yazıcılarda oluşmaz.Gelen bu yerde “custom “a tıklıyoruz ve altdaki pencere açılıyor.

3-istediğimiz ölçüleri giriyoruz.kağıt ölçülerini unutmuş olabilirsiniz “custom paper size” dan örneğin A1 seçiyoruz mevcut ölçüleri ortaya çıkıyor değiştirmek istediğimiz ölçüyü seçiyoruz ve “ok” ile seçimi bitiriyoruz.Diğer pencereleride onaylayarak kapatıyoruz.Eğer ölçüyü yine değiştimek istersek aynı yöntemi kullanıyoruz.

Kağıt tipinin seçimi hakkında Sn kıvanc'ın dediği gibi uygun olan seçenek işaretlenip kaydedilmelidir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,770
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst