Arçelik Nofrost Yeterince sogutmuyor

hearthief

Paylaşımcı üye
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
1,222
Puanları
106
arkadaşlar modelini bilmiyorum, üst derin dondurucuya konan malzemeler çözülmeye yumuşamaya başlamış, yaz boyunca böyle bir sorun yoktu.

kontrol ettim soguk üflüyor ama derin donduracak kadar değil belki alt taraftada az sogutma vardır ama farkedilmiyordur.

dolabın iki kapısı arasındaki kısımda ısınma oluyordu her zaman ama şu an yok, birde galiba motor sürekli çalışıyor, sesi de değişmiş olabilir.

neler tavsiye edersiniz, yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleme:
dolabınnızın hakkında eksik bilgi vermişsiniz..

ama yinede birkaç açıklama yapalım..

dolabınızın arka tarafında ızgara şeklinde kondansör yok ve motor kısmının yanında fan ve kondansör var ise problemin yüzde seksen kaynağı odur diye düşünüyorum.tabiiki dolabınızın ortalama yaşının 10 sene civarından hareket edersek..
 
kusura bakmayın, ızgara şeklinde değil, dediğiniz gibi arka alt kısımda motor ve yanında fan ve kondansör var, ne yapılabilir acaba
 
öncelikle dolabınızın üst kısmının plastik koruma kapağını açıp dolabın soğutmasının kontrol edilmesi lazım.

ama o dolapta dediğim gibi kondansör çürümesinden dolayı gaz kaçağı oluyor..teşhis edilmesi gerekiyor..
 
ilginiz için teşekkür ederim, haklı olabilirsiniz, peki bu kondansör çürümesi bu dolaplarda kronik bir sorun mu her zaman yaşanır mı. birde orjinal yetkili servisine yaptırmayı düşünüyorum, kondansördi gaz eklemeydi kaynaktı servisti vs bana faturası kaça çıkar söyleyebilir misiniz
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,132
Mesajlar
915,298
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst