Arçelik 3650 FT sıkmada bazen yürüyor

hasçel

Üye
Katılım
30 Eki 2010
Mesajlar
547
Puanları
1
Başlıkta belirtiğim gibi 3650 FT çamaşır makinası sıkmada yürüyor şikayeti üzeri bakmaya gittim.öncelikle amortisörleri kontrol ettim,ikiside sağlam çıktı.makinayı alalı iki defa kart değiştirmişler.ikincikart 5-6 ay önce değişmiş ve bugüne kadar sorunsuz çalışmış.Bugün iki defa çamaır varken su aldırdım yıkamada ve sıkmada normal çalıştı.Makinaya hiçbir müdahalede bulunmadan bıraktım.Motor kömürleri ark yapmıyor.pompa suyunu boşaltıyor biraz sesli pompa olabilirmi.Yıkamada sorun olmadığı için takoda sorun olmadığını düşünüyorum.Kart üzerinde yoğuşma sorunu olabilirmi.Konuyla ilgili paylaşımlarınızı yaparsanız sevinirim.
 
Bu gün o makine için tekrar gittim.Makine yıkama yapmıyordu. Motor kömürleri bitmiş.Yenisiyle değiştirince yıkama sorunu ve önceki sorun -bağzen sıkmada makine yürüyor-sorunuda düzeldi.
 
arızayı o anda yakalamak sorunu çözmeyi hızlandırıyor tabi :) sürekli başımıza geliyor bu tür olaylar. hep sizi görünce korktu derler :)
 
küçük giysilerle örneğin battaniye çarşaf vs atmayın deviride düşük kullanın
 
Gayri ciddi olacak ama kendimi tutamadım.. önüne geçeydim de kollarımı açaydım dur deseydim....:cool: Arızanın çözülmesine sevindim biten kömür nedeniyle balans yapmış motor. Bir arıza durumunuda öğrendik sağol..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,977
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst