Arçelik 3650 fd rulman değişimi,sonuç 2 sene sürmedi .

Yan yüzey dediğiniz neresi,gres nasıl bir gres olmalı marka model var mı öneriniz?
Yan yüzey derken ilk mesajda belirttiğiniz keçe yanağını kast ediyor Ustamız. Zaten nette hayli tonlarca rulman ve keçe değişimi videosu yer almakta.

Bilgi saklama zekat konusunda üyelerin eski mesajlarına bakarak fikir edinebilirsiniz, ön yargılı davranmaya veya mesaj vermeye gerek yok sanırım. Mümkünse helalleşin derim.
 
Burası bilgi paylaşım forumu sanırsam sayın yönetici,yardıma ihtiyacı olan insanlar burayı ziyaret eder benim gibi, birde bilgisi olan ve yardımcı olma arzusu olanlar değil mi?
Gereksiz yere karşındakini ölçmeden tartmadan ucuz ürün almışsın gibi yakıştırmaların yapılacağı platform değil diye düşünüyorum.
Sayın yönetici bilgi konusunda önceki mesajlarına bakmaya gerek duymam zira kendisini tanımam dolayısi ile kime ne yazmış bilemem ben bana yazılana bakarım.

Kendi ruh haline bakmadan başkalarına cevap verecek kadar da ön yargılı olan ortada.

Sayın yönetici size yardımcı tavrınızdan dolayı teşekkür ederim..sorulan soruya yaklaşımı herkesin sizin gibi olsa keşke.

Helallik konusuna gelince zatı muhteremi buraya kadar tanımam ama kin güdecek de değilim herkes üslubuna dikkat ettiği sürece hakkım helaldir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,966
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst