ARÇELİK 5070 NF ALT TARAF SOĞUTMUYOR

Katılım
1 Mar 2010
Mesajlar
227
Puanları
1
Yaş
54
ARÇELİK 5070 NF ALT TARAF SOĞUTMUYOR Fan Çalışıyor , evapı söktüm buz tutmuştu her tarafı sıcak su ile erittim. defros rezistansı direnç göstermiyor, arızalı yani. daha önce servis gelmiş. bu dolabın parçası yok demiş, gitmiş forumlarda okuduğum kadarı ile. belalı bir dolapmış. çok sorun çıkartıyormuş, ne yapmalıyım. evaptaki çubuk rezistansı değişsem sorun çözülürmü yoksa çokmu başım ağrır, ayrıca fişi takınca 4,5 dakka dolap çalışmıyor E1 hatası veriyor sonra çalışıyor, sıcak su döktüm diyemi E1 Hatası verdi acaba, Arkadaşların Tecrübelerinde yararlanmak isterim. birde nasıl hata arıza koduna giriş yapar resetlerim,,,,acil * teşekkürler şimdiden Hayırlı Ramazanlar.
 
Model olarak bilmiorum ama kartliysa kart üzerinde reset wardr ordan resetlersin.dolabinin ara bolme isitici arizali yada termal devre kesici arizali kont. Et hatayi kendi silcektir

Sent from my GT-N7100 using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
5070 modellerın alt termostat mekanık eger yanlıs hatırlamıyosam onu sok buz yaptıysa kapalı sekılde takılı kalmıs olabılır buzu cozdur ve gerı topla sorun cozulecektır (eger mekanıkse)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,134
Mesajlar
915,324
Kullanıcılar
449,854
Son üye
Enes.trk

Yeni konular

Geri
Üst