Ankastre ocak şalter attırıyor

Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba.yeni ankestre ocak ve fırın aldim.ocagin fisini prizine taktigimda evin salterini attiriyor.ayni ocak evin diger prizlerinde calisiyor.ocak 2 kez degisti.occagin prizine baska elektrikli urun taktigimda sorunsuz calisiyor.ayni priz firini matkap vb.urunler taktim ve calisti.bir de sorunumuz su ki ocagin fisini prize oturmadan degdigi an salter atiyor.bu isi cozmemize yardimci olursaniz cok memnun oluruz
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
.. sigorta mı yoksa kaçak akım rölesi mi atıyor?
 
.. bir kısa devre oluşuyor gibi..
ocağın fişini ve prizi açıp kontrol edilmeli. Bunu bir elektrikçinin yapması gerekir.
 
Ocak sifir ürün.2 kez degistirdiler.ocak evdeki diger tum prizlerde calisiyor.elektirikciler geldi ve hicbir çözüm bulamadilar
 
Bazen sigorta bazende apartmandaki ana panodaki dairemizin şalteri atiyor.
Sayın ELek'in sorusuna yanıtınız tatmin edici değil.
Kaçak akım rölesi mi sigorta mı? Daire içi ve aşağı panodaki atan elemanların resimlerini yayınlamanız çözüme yönelik yanıtlar adına çok yararlı olacaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,963
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst