ANAYASA DEĞİŞİKLİK KARŞILAŞTIRMA PAKETİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhmtyazici

Üye
Katılım
2 Mar 2007
Mesajlar
475
Puanları
6
MERHABA ARKADAŞLAR ŞÖYLE CEVREMDE GÖRDÜMKİ KİMSE NE DİYECEĞİNİ BİLMİYOR YADA BİLSEDE KÖRÜRÜ KÖRÜNE SÖYLÜYOR CEVABINI...

AMACIM KESİNLİKLE SİYASET YAPMAK DEĞİL SADECE HERKEZ NE DEĞİŞİYOR TAM OLARAK BİLSİN VE ONA GÖRE KARARINI VERSİN... ÇÜNKÜ BURADA VERECEĞİMİZ KARARLAR ÇOK ÖNEMLİ BİZİM VE ÇOCUKLARIMIZIN GELECEKLERİ İÇİN HERKEZİN OKUYARAK KARAR VERMESİNİ İSTERİM... SAYGILAR....
 
Konuda siyaset konuşmak kesinlikle yasaktır. Sadece bilgi edinme amaçlı olarak karşılaştırma tablosunu indirip kararınızı kendiniz veriniz.
 
Eğer degiştirilmek istenilen kanunlar bunlarsa,bana sağlayacagı faydaları ,çocuklarıma sağlaya bilecek avantajları hiç bir satırda okuyamadım .
Ama yargıtay yedek üyelerinin otomatikman asil üye olaçaklarını okuyorum vede padişahlık düzeninde bile bu tür uygulamayı örnekleyebilecek hukukcu düşünemiyorum.

12 eylül anayasası degiştriyoruz söylemini yanlış kullandıklarını okuyorum .

12 eylül anayasası degiştirilmedigini eklerle pekiştirildiginede şahit oluyorum .

12 eylül maduru bir kişi olarakta yargılanmış hiç yoktan cezalandırılmış kişilere ne haklar sağladıklarını satır aralarında bile bulamıyorum .

Parti kapatma konusunda kitap yazanların ,özel hayatın gizliligi hakkında özgürlükleri ve hakları yeterince açık net ifade etmediklerini karanlık noktalar bırakarak eski anayasanın devamı biçiminde yorumlanaçak ifadeler okuyorum.

Ailenin korunması kanununda ek olarak cocukları ifade edip ,bu vurgu ile belli kesimdeki suç işlemiş cocuklara özgürlük sağlarken evimde yaşayan cocuguma Egitim ,iş ,gelecek,sosyal güvenlik ve saglık konularında hiç de güven vermemişler .

Ben vatandaş olarak 12 eylül anayasasına çıktıgı günden beri karşı olmama rağmen bu anayasanın belli bir zümreye imtiyaz kazandıracağı hissini yarattıgı için şuandan itibaren beni hiç kimse aksi yönde yönlendiremez .

Umarım ! yukarıda verilen karşılaştırmalı anayasa taslaklardan degil, referandum da oylanacak anayasa maddelerinden alınarak eklenmiştir !!!

Eğer yukarıdaki maddeler gerçek dışı ise lütfen dogrusunu bilen bulan eklesin !

Benim ailemin cocuklarımın gelecegine ipotek koymak isteyen ,ülkemde sınıf farklılıkları yaratacak bir anayasayı hiç bir kuvvet bana tastiklettiremez.
 
3.6 ) Burası mesleki gelişim platformudur burada siyasi parti propagandası, din, ırk ve spor tartışmaları yapılamaz.

Konu kapatılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,351
Mesajlar
916,927
Kullanıcılar
450,205
Son üye
ahmtmtlu

Yeni konular

Geri
Üst