Alçak Gerilim Sunumları

Katılım
29 Tem 2019
Mesajlar
40
Puanları
31
Yaş
28
Konum
Sakarya
60562

Merhabalar,

Öncelikle forum kullanıcıları olarak umarım iyisiniz, keyfiniz, sağlığınız ve sıhhatiniz yerindedir. Size Federal Elektrik şirketinden yazıyorum. İsmim Mehmet.

Daha önce forum içerisinde çeşitli yazılarla sektörümüzü canlandırmaya ve alanımızla ilgili doğru bilgiyi farklı açılarla sunmaya başlamıştık. Sürdürülebilirliği sağlamak adına bugün sizlere eğitim sunumlarımızı hazırladığımızı duyurmak istiyorum.

Alçak gerilim şalt ürünleri sektörüne ve ürettiğimiz ürünlerimize yönelik teknik açıklamaların olduğu sunumlar hazırladık. Sunumlarımızı yakında zamanda https://federal.com.tr/teknik-sunumlar/ sayfası içerisinde paylaşıma sunduk. Hatta aynı gün Kocaeli’nde elektrik bölümü okuyan öğrencilere sunum gerçekleştirdik.

Şirket olarak bilgi paylaşılır ve farklı zihinlerde tekrar yorumlanırsa; yenilik, verimlilik ve inovasyon odaklı çalışmaların bu topraklarda karşılığını görebileceğimize inanıyoruz. Bu doğrultuda üretim sahamızı, ürün teknik sunumlarımızı ve tecrübelerimizi bölgemizdeki tüm öğrencilerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bizler istiyoruz ki elektrik sektöründe gelişim gösteren herkesin destekçisi olalım ve alçak gerilim alanınındaki sektörel bilgi eksikliğini giderelim. Kısa tutmak gerekirse; keyifle okumalar dileriz.

Sunumlar Adresi ve ayrıntılı bilgiler;
- https://federal.com.tr/teknik-sunumlar/

Saygılarımla;
Mehmet Emin KORKMAZ
Federal Elektrik A.Ş.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,857
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst