Aküye led bağlantı

Katılım
16 Eyl 2020
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
43
Ustalarım öncelikle herkese hayırlı günler hayırlı işler diliyorum. Konu aküye led bağlantısı yapma, elektrik işlerinden anlamadığım için yardımlarınız önemli, iki akü ile çalışan solar sistemde şerit ledleri bir türlü çalıştıramadım, sistemi aldığım yer ile irtibata geçtiğimde senin akülerin 12v135ax2=24v270 ve inverter de 24v 2000 inverterin ise led için ayrı bi çıkışı var normal 220 ile zaten her türlü şeyi çalıştırabilirsiniz fakat led çıkışı 24 dolayısıyla normal ledleri çalıştıramazsın ya 24v led bulacaksın yada seri bağlantı yapacaksın dediler, birkaç ayrı elektrikçiye danıştığımda ise boncuk istedim deve satmaya kalktılar yani bi alışveriş yapmadığın zaman maalesef bağzı esnafın gözünde zaman kaybısın, dolayısıyla nerden bilgi alırım burdan diye düşündüm, yardımcı olursanız şimdiden Allah binlerce kez razı olsun diyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,283
Kullanıcılar
449,846
Son üye
g-silver

Yeni konular

Geri
Üst