ACS355 Motor sürücü hakkında yardım

ayhan4545

Üye
Katılım
2 Eki 2017
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
33
Merhaba arkadaşlar,
bir konuda acil yardımlarınıza ve bilginize ihtiyacım var durumu kısaca anlatıyorum.
acs355 model motor sürücüsü ile vinç kontrol ediyorum.20 hz ye kadar motor kalkışlarda yukarı yönde problem yaratmıyor ama hz yi birazdaha düşürünce vinç aşağı yönde düşüşe geçiyor. uygulamada dipten dolum yapılıyor, vinç varilin dibine iniyor ve ürünün yükselme hızıyla motorun hızı eşitlenerek ürün ile aynı sabit seviyede yukarı yönde kalkıyor ama düşük frekanslardaki hızlar vinç düşüşe geçiyor. bunun ile ilgili motor düşük frekanslardaki düşük devirlerdeki gücünü nasıl arttırabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
iyi çalışmalar
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bildiğim kadarıyla düşük frekanslarda çalışan motorların verimide düşüyor. Güç kaybını önlemek için mekaniksel revizyon yapmanız gerekebilir. Kullandığınız redüktörü veya hareket veren dişliyi değiştirmek gerekebilir. Kolay gelsin.
 
Evet haklısın bu gün abb nin teknik servisinden biriyle görüştüm dediğiniz gibi aynı cevabı verdiler bizde çözümü dur kalk metodu ile şimdilik çözdük teşekkür ederim yorumunuz için
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,936
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst