Abb sürücü keypadsız çalışır mı?

keypad kırılırken sistemde bağlıydı, ya sürücü kendini korumaya aldı yada çalışan arkadaşlar uğraşırken locale aldı

Bu 1 amper mi arkadaşlar, diğer keypad giderken bunuda götürmüş FT IA yazıyor
—————-
Edit:
Benim hurdalıkta bulamadım
Edit2:
cam sigorta ile çözüldü

Ekli dosyalar

• IMG_1839.webp
    IMG_1839.webp
    345 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1840.webp
    IMG_1840.webp
    559.7 KB · Görüntüleme: 22
  • WhatsApp Görsel 2025-11-14 saat 18.01.19_2a594921.webp
    WhatsApp Görsel 2025-11-14 saat 18.01.19_2a594921.webp
    262.5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Bu 1 amper mi arkadaşlar, diğer keypad giderken bunuda götürmüş FT IA yazıyor
—————-
Edit:
Benim hurdalıkta bulamadım
Edit2:
cam sigorta ile çözüldü
Bunu yazmazsam duramam. Şortumu giyip şu hurda kart denizinin içine dalıp kulaç atasım geldi. Ağzımın suyu aktı.

Sende patronu görünce düzelen bir laptop yok muydu? En son üzerinden arabayla geçtiğin..Onun ana kartında benzer sigortalar bulma ihtimalin var. Yahut arızalı laptop pili varsa onun devresinde de olabilir.

Sende patronu görünce düzelen bir laptop yok muydu? En son üzerinden arabayla geçtiğin..Onun ana kartında benzer sigortalar bulma ihtimalin var. Yahut arızalı laptop pili varsa onun devresinde de olabilir.

@paskomya reis laptopu monster Ankara servisine yollamı söylemişti, dediği gibi yaptım. Monster çalışanları gerçekten çok kibar insanlar, monsterde ömür boyu bakım garantiside varmış ama maalesef arabayla üstünden geçmek kullanıcı hatası olarak değerlendirdiler :p 5 bin tl aldılar, bakımda yapıp verdiler şuan kullanıyorum.

@paskomya reis laptopu monster Ankara servisine yollamı söylemişti, dediği gibi yaptım. Monster çalışanları gerçekten çok kibar insanlar, monsterde ömür boyu bakım garantiside varmış ama maalesef arabayla üstünden geçmek kullanıcı hatası olarak değerlendirdiler :p 5 bin tl aldılar, bakımda yapıp verdiler şuan kullanıyorum.
özgüüüüüür gelirim oraya döverim seni. laptopun üzerinden arabayla geçmek fiilini nasıl garantiye sokabilirler. yani yine beleşe tamir etmişler 5.000 nedir yaa? adamların mail adresini ver ben teşekkür mektubu yazayım.

Son düzenleme:
Kardeşim keypad nasil arizaldi nerden eminsin yani arizaldigina eger start stop ile uzaktan calisiyorsa önce simdi de calisir ama yok ekranda start yapiyorsan çalışmaz yani demek istedigim simdi denedin calismiyor ise belki sürücü bozuk keypad degil

Kardeşim keypad nasil arizaldi nerden eminsin yani arizaldigina eger start stop ile uzaktan calisiyorsa önce simdi de calisir ama yok ekranda start yapiyorsan çalışmaz yani demek istedigim simdi denedin calismiyor ise belki sürücü bozuk keypad degil
güzel insan, o arkadaşımız emin değil, özgür'dür kendisi. bir de bu işlerden çok anlamaz. küçükken kafasına sünger düştüğü için böyle önüne gelen şeyleri bozar durur.

olabilir, keyfad eskiden de ekran arada bir gidip geliyordu, flexleri zar zor yapıştırarak çalıştırıyordum, sürücü arada bir hataya düşüyordu keypadı resetlemek için kullanıyorduk.gece vardıyasındaki arkadaşlar yine hataya düşünce yukarıdaki arkadaşların da dediği locale almışlar, tuşlarla oynayınca arkadaki kanalların çoğu kopmuş.
bir iki kopuk olsaydı belki bende tamir edebilirdim.
ankara servisi "eski model, belki ikinci el bulursun" dediler
sıfırını buldum, bir daha bulamam diye 275 avroya aldım.
yenisi takıp loc kapatınca çalışmaya başladı.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,409
Kullanıcılar
459,361
Son üye
by.volkandemir
Geri