3D Yazıcı güç kaynağı seçimi.

Merhaba

Kendi imkanlarımla 3D yazıcı yapmaya çalışıyorum. Merak ettiğim elimde eski bilgisayar power supplyleri var. Bunlar bu yazıcıda kullanılabilir mi? Muhtemelen 12v 10a civarı teknik özellikleri vardır.

Birde eğer sorunsuz çalıştırırsa bu power supply hem mini pc hemde aynı anda 3D yazıcıda kullansam sorun olur mu? Kompakt bir tasarım yapmaya çalışıyorum. İkinci bir power yerine tek powerla hem 3D yazıcı hemde bilgisayarda aynı powerı kullanmak mantıklı olur mu bilemedim?

Teşekkürler

güzel insan, motorlarınız ve sisteminiz 12 volt ve tüketim gücünüz 10 amperin altındaysa olur. ama ben o kadar düşük olabileceğini sanmıyorum. artı bilgisayarla birlikte kullanımda olan dalgalanmalar hem bilgisayarınıza hem de sisteminize zarar verebilir. lütfen ayrı ayrı güç kaynağı kullanmayı deneyiniz.

Kullandığınız motorlar kaç v kaç a kaç tane kullanacaksınız bilgisayar power ile hem pc hem 3d kullanırsan pc yi bozarsınız

Anladım o zaman bir sekilde ayrı ayrı powerlar koyacağız. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…