16f877A kararlı çalışmıyor

:;)sorun çıkarsa talat hocaya git
Bende sumo robot yapıyorum bende aynı sorunla karşılaştım dedikleriniz bende deneyeceğim inşallah direnç veya kristal sorunudur.
 
Tekin126 Talet Hocayı nerden tanıyorsun :D
 
arkadaşlar problem çözülmüştür :D kristali ve yanında ki kondasatörleri değiştirdim ayrıca mclr uca giden 10 k lık direnç yerine 2 k'lık direnç bağladım ve şu anda istediğim gibi program çalışmaya başladı herkese çok teşekkür ederim :) :) :)
 
Valla İsmini söylemezsen tanımaz malum isim olmayınca kimse kimseyi tanımıyor ayrıca ben yüksekokul değilim Mühendislik fakültesindeyim :)
Ama Telat Hocayla birebir tanışmışlığımız var :)
 
bende pwm cıkısımda hep sorun yasıyordum ama hep aynı krıstalı kullanıyordum eger krıstalse sorun cok uzulurum
 
kristale yuksek kapasıtelı kondansator atarsanız kristal gorev yapamaz sonuçta kristalde kondansator gıbı çalışma prensıbı kondansatorun gorevı kristaldekı kararsız titreşimlerı yok etmek
 
Babamın da tanımadığı yok hea.. :) Forumdan biriyle muhabbet eder kuzenimin kankası çıkar, ötekiyle konuşur köylüsü ve ilkokul arkadaşının dükkan kiracısı çıkar, ötekiyle konuşur Talat hocanın tanıdığı çıkar.. Ne bereketli forummuş böyle.. :))
 
Bencede sorun kristalde olabilir. Bende lise yıllarındayken kara şimşek devresinde sırf kristal yüzünden 3 gün uğraşmıştım :)
 
ben assemby pek anlamıyom ama bas ile yazsan hem karalı hem basit olurdu yada pic e yapay zeka eklemek istemiyosan pic c ile takıl derim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,357
Mesajlar
916,974
Kullanıcılar
450,216
Son üye
omerfaruk58

Yeni konular

Geri
Üst