blood156 Üye Katılım 9 Eki 2018 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 24 9 Eki 2018 #1 Merhabalar 11.sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz biraz acayip bir öğretmen soruyu anlayamadığım için sizlerden yardım isticektim; 1ʎ bölü 1 Δ = 1 bölü 3 bir motorun sonucunun yandaki gibi olduğunu ispatlayınız ? açıkcası pek birşey anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar 11.sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz biraz acayip bir öğretmen soruyu anlayamadığım için sizlerden yardım isticektim; 1ʎ bölü 1 Δ = 1 bölü 3 bir motorun sonucunun yandaki gibi olduğunu ispatlayınız ? açıkcası pek birşey anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
sami inci Profesyonel Üye Katılım 24 Şub 2016 Mesajlar 7,842 Puanları 3,956 Konum İstanbul 10 Eki 2018 #2 Soruyu anlamak,çözümün yarısıdır.Soruyu doğru anlamadığınız ! anlaşılıyor.Soruyu doğru sorarsanız,cevabı doğru alirsınız.Dersi,derste öğrenmek en doğrusudur.Siz soru sorduğunuz sürece,öğretmen hepsini cevaplamak zorunda.1/3 değil,1 bölü kök üç yazmanız ! doğrusudur. Son düzenleme: 10 Eki 2018
Soruyu anlamak,çözümün yarısıdır.Soruyu doğru anlamadığınız ! anlaşılıyor.Soruyu doğru sorarsanız,cevabı doğru alirsınız.Dersi,derste öğrenmek en doğrusudur.Siz soru sorduğunuz sürece,öğretmen hepsini cevaplamak zorunda.1/3 değil,1 bölü kök üç yazmanız ! doğrusudur.