Çin'den komponent siparişi

muyil

Üye
Katılım
2 May 2020
Mesajlar
55
Puanları
1
Yaş
35
Merhabalar,

AliExpress'den çok sayıda komponent alıyorum uzun zamandır. Çoğu komponent özellikle opamp'lar imitasyon çıkıyor.En güvenilir satıcıların bile ürünleri imitasyon. Acaba bildiğiniz, Çin menşaili 100% orijinal ürün satan güvenilir bir site ya da satıcı var mı?Cevaplarınız için simdiden teşekkürler.
 
Yurtdışı için digikey farnell vb.den almadığın sürece Çin den ancak sahte ürün alabilirsin.
Hatta digikey vb.nde bile sahte ürün olabiliyor.
Bu ürünlerin bazıları orjinalini aratmıyor, yinede aslının yerini tutmaz.
 
digikeyin türkiyedeki distiribitorlerinden al bence sık kullandıgın komponentler için test ekipmanın olsun ve distiribitorlerle kendi yaptıgın testleri geçemeyen ürünlerle ilgili iade prosedürü oluştur. biraz pahalı gelir çine göre ama başın agrımaz
 
aynı sorundan muzdaribim. aliexpresten aldığım ir2110 ve ir2101 mosfet sürücüler hep bozuk çıktı. cd serisi bazı entegreler, mosfetler de aynı şekilde ya bozuk yada ilk kullanımda hemen bozuluyorlar. digikey, mouser gibi firmaların ürünleri çok pahalı. ben elektronikle hobi olarak ilgileniyorum 1 tane mosfet sürücüye 50 tl ödemem imkansız. uygun fiyata güvenilir ürün bulamaz mıyız?
 
mouser veya digikey kalitesi aramıyorum ama 40 tane mosfetin 10 tane mosfet sürücünün hepsinin bozuk ve sahte gelmesi can sıkıyor hem para hem zaman kaybı. bu mağazayı inceledim yorumlar ve ürünler iyi gözüküyor. fiyatlar şu patates baskı olanlardan pahalı ama çok sorun değil o verdiğim paranın 2-3 katını ödemeye razıyım. denemekte fayda var sağolun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,688
Kullanıcılar
449,955
Son üye
seggzsy

Yeni konular

Geri
Üst