ÇEKMEYEN TELEFONA ÇÖZÜM OLABİLİR Mİ? YARDIM

Katılım
15 Ağu 2015
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
27
oturduğum daire -1. katta. telefon cam kenarı dışında çekmiyo. buna çözüm olarak. dışarıya bi anten koymayı düşündüm. antenin çıkışını koaksiyel kabloyla evin içine alıyım. sonra o kablodaki sinyali amplifikatör yardımıyla yükseltiyim. çıkışa da yeni bi anten bağlayım dedim kendimce sizce sinyalde artış olur mu yardıım lütfen?
 
Faydası olur . Aynı sistemi ben hafta sonu evimde kullanıyorum .
 
bence Telefon un anteni ni söktürüp yerine 85 cm lik radyo anteni tak zaten 3tl bişey baya sinyali yükseltir, eski uydu telefonları gibi olur yanlız telefon.
telefonun görüntüsü bozulmasın diyorsan Çatıya 50-60 cm cıvarında çanak şeklinde aleminyum takıp bunu en yakın baz istasyonuna doğru çevir çanağın ortasına anten kablosunun orta ucunu lehimle kenarındaki çok damar telleri de dört köşe şeklinde ayrı bir aleminyum levha ya lehimle sonra kabloyu evine kadar çek ama kabloda hiç kesik olmasın daha sonra evin içine 2 tane altlı üslü dört köşe aleminyum levha çekip üsttekine kablonun kalın ucunu, alttakine de çok damarlı ucunu lehimle böylece pasif bir anten yapıp sinyali aşağıya çekmiş olacaksın ara devreye de ihtiyacın olmayacak.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,038
Kullanıcılar
449,808
Son üye
YunusKibar

Yeni konular

Geri
Üst