Bazen böyle sıkıntılar oluyor, her zaman kazanamayizGöbekleri temizleyip yağlamak fayda etmedi, elimle ilk hareketi vermeye çalıştığımda da bir mm olsa dönmüyor, kondansatör değiştirdim ondanda değilmiş, komple motoru açıp sargıların arasında sigorta aradım ama sigorta yok tekrar topladım çalışmadı yine vın sesi var sadece. Bu sefer iyice gözden çıkardığım için komple söküp darma duman edip hurdaya attım. Dün komşumla konuşurken onda da bozuk vantilatör varmış benim pervane, ayaklık, düğmelerle komşunun vantilatörünün motoruyla kombin yaparak bir vantilatörüm oldu, yardımlarınız için teşekkür ederim![]()
![]()
![]()
ustam eski usul adaptör trafosundaki gibi direkt kısa devre yap gitsin. tek sıkıntı bir dahaki sefer tamir olmaz.Fotoda görülen vantilatör motorunun aynısı arızalı diye bize ulaştı, termal devre kesici sigorta var , üzerindeki hiç bir yazı okunmuyor , kaç santigrad olduğunu bilenler yazabilir mi ? Bendeki gövde rengi siyah üzerindeki vernik yanmış .
Ekli dosyayı görüntüle 116875
Hocam bunlar hepsi 145 derece en azından Türkiye'de vantilatör perde başka görmedim bu güne kadarFotoda görülen vantilatör motorunun aynısı arızalı diye bize ulaştı, termal devre kesici sigorta var , üzerindeki hiç bir yazı okunmuyor , kaç santigrad olduğunu bilenler yazabilir mi ? Bendeki gövde rengi siyah üzerindeki vernik yanmış .
Ekli dosyayı görüntüle 116875