Arçelik 1061M Sürekli Çalışıyor.

zinthy

Üye
Katılım
13 Eyl 2011
Mesajlar
2
Puanları
1
Merhabalar sitenizi forumları dolaşıp benzer durumlardaki yapılabilcek şeyleri araştırırken buldum. Öğrenciyim evimde arçelik 1061m model ufak bir buzdolabı var. Fişi takılı olduğu sürece çalışıyor alt kısımdaki sebzeler buz tuttu.Forumda okuduğum kadarıyla sanırım termostat bozulmuş. Bulunduğum ilde bir tamirci dükkanına gidip durumu anlattım ekonomik sebeplerden dolayı öncelikle kaç para tutabilir diye sordum termostat arzalanmışsa en düşük 60-70 tl olur dediler. Dürüst olmak gerekirse bütcemi fazlasıyla aşıyor. Kendi başıma çözebilir miyim bu problemi bir yerlerden termostat alsam yapmayı denesem? ya da forumda benzer durumdaki bir arkadaş 30 dk da bir çalışan priz satın almış. öyle bir şey alsam yeterli olur mu?
 
orjinal termostat fiyatı 15 tl dir. arçelik servislerinden yada beyaz eşya tamir eden heryerden alabilirsiniz. tek kapılı her buzdolabının termostadı uyar. değiştirmesi basit. 1 yıldız tornavida ile 5 dk sürer
 
internetim olmadıgı için yeni yazıyorum kusura bakmayın. yazdığınızı okudum. yapmaya çalışacağım umarım değiştirme işini yapabilirim. Teşekkür ederim ilginiz için.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst