valf yardım

emikro

Üye
Katılım
9 May 2008
Mesajlar
119
Puanları
1
arkadaşlar ben bişey merak ettim.çamaşır makinalarının su girişlerindeki valfler onlar aç kapa şeklinde çalışıyor.bana gerilimi değiştikce içinden geçen sıvının şiddeti değişecek öyle bi valf lazım. örnek veriyorum 0v ve0 5v aralıklı bi valf 0v de su geçmiyecek 5v da max derecede su geçecek 2-3-4v da şiddet değişecek gerilim arttıkca şiddet artacak.böyle bi valf varmı??
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sn.antiterör
forumda ve ya internette "Oransal Valfler" başlığı ile arama yaparsanız, bir çok farklı çeşit ve tipte ürün ve kullanımı hakkında bilgi bulabilirsiniz.

İyi çalışmalar
 
evet oransal valfden bulabilirsin oransal valfin degişik tipleri var kullanacagın yere uygun olanını secersin
 
Arkadaşların dediği gibi oransal valfler bu işi görür fakat fiyatları oldukça pahalıdır.Eğer bir projede kullanacaksan bir kaç kademeli su geçişi için bunu kullanman masraflı olacaktır.
 
Oransal vanaları genellikle biz kimyasal dozlama gibi hasas yerlerde kullanıyoruz ve bir çok arkadaşın dediği gibi fiyatları oldukça yüksek . genelde 0-20mA , 4-20mA , 0-10V çalışanlarını kullanıyorum şu an bilgin olsun . ;)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,691
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst