limit sviç ile start stop

yugo

Üye
Katılım
27 Ağu 2009
Mesajlar
11
Puanları
1
Arkadaşlar merhaba.pedalla çalışan frenli bir motorum var.limit sviç ile durduruyorum fakat tekrar nasıl start vereceğimi bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
ne yapmak istediğinizi tam anlatırmısınız motoru ters yönemi döndürmek istiyorsunuz?
 
peki bu motoru nasıl calıstırıyorsunuz mars stop butonu falan yokmu pedal basılı kaldıgı surece motor duruyorsa motorun kontak beslemesini bu limit sivicin kapalısından gecirerek mars ede bilirsiniz diye dusunuyorum fakat sorunuzu tam anlamadım
 
hayır ters çalışmayacak.pedal vasıtası ile motor mühürlemeli çalıştı.motor miline bağlı olan parça limit siviçe vurduğu anda motor duracak.tekrar pedala basıp sistemi çalıştırmam gerekiyor.bu arada motor milindeki parça hala siviçe değiyor.
 
dostum istediğin devreyi iki limt siviş kullanarak yapabilrisin
yani bir start anahtarın olur 2 adet de limit siviş. istediğin devreyi yaptım ancak buraya yükleyemiyorum. bana mail adresini verirsen sana yollarım.
iyi günler...
 
Bu konuda anladığım kadarı ile mekanik bir siviç kullanıyorsun.Parça sivice değdi sürece sana kontak veriyor ve fren çalışıyor. Senin yapabileceğin siviç kontağından motora giden kısım arasına bir buton koyabilirsin. Bu buton sivice seri olacak şekilde bağlanırsa NC olan buton Basıldığında Motor freni sivici görmeyecek böylece pedala basıldığında tekrar start alabilecek.

Kolay gelsin
 
dostum mail adresinde bir sorun var gönderilemiyor adresini kontrol edermisin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,321
Mesajlar
916,705
Kullanıcılar
450,161
Son üye
Nonjekal

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst