senkronizasyon

Katılım
16 Şub 2007
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
39
iki motor ilk önce biri devreye girecek bundan 50 saniye sonra ikinci motor devreye girecek ve 75 saniye sonra ikisi birden devreden cıkacak ve bu olay stop butonuna basana kadar devam edecek sadece bu tekrarlama işini çözemiyorum bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :) :) :) :)
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
50 sn den sonra 75 saniyelik süre sayacak.75 sn lik süre bitiminde motorlar stop edecek ve sistemin ilk başlangıç kısmına reset atacak pozisyonu ayarlamalısın.yani 75 sn lik timer kontagını sistemin ana ortak ucunun enerjisini kesecek şekil baglarsan sistem resetler ve ilk enerji verdiğin gibi devam eder.
 
ya işte onu bir çizim olarak gönderme şansın var mı bir türlü beceremedim
 
tavsiyen için çok teşekkürler dediğini uyguladım ama sorun çözüldü cok şükür
 
evet sevindim.çünkü sen çözdün.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,182
Mesajlar
915,678
Kullanıcılar
449,949
Son üye
mrterenky_

Yeni konular

Geri
Üst