fabrika kapısı

laempe

Üye
Katılım
27 Mar 2008
Mesajlar
128
Puanları
1
merhaba arkadaşlar mubarek ramazan ayı hayırlara vesile olması niyetimle, 5metre uzunluğunda iki demir kapı fabrika girişi bu kapılara 1 er adet motor bağlı bu kapı motorlarını aynı anda açılıp kapanmasını ve ayrı ayrı çalışması isteniyor malzemelerimiz motor korumalar, kontaktörler, roleler, siviçler,buton ve anahtarlar bu malzemelerle nasıl başarılabilir ellerinde çalışması olan arkadaşlardan yardım bekliyorum iyi çalışmalar.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Arkadaşım bu saatte çizdim hatalarım belki olabilir. Devrede pako var pako yu 2 konumunda iki kapıdaki motorlar aynı anda çalışırlar, ileri yada geri. Pakonun diğer konumunda ise ayrı ayrı çalıştırabilirsin. Kolay gelsin.
 

Ekli dosyalar

  • İKİ MOTOR.rar
    218.2 KB · Görüntüleme: 111
ben bir fabrikaya bunu yapmıştım. ancak tek taraflısını yapmıştım.aslında çok basit. aynalı fotosel kullanacaksın iki tane kontaktör iki tanede swiç. seninki iki taraflı olduğu için zincir sistemi kullanabilirsin tek motorla. ama ikisi bağımsız çalışsın istiyorlarsa iki motor kullanacaksın.ayrıntı istersen şema çizer gönderirirm
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst