Otomatik Kumanda Similatörü Hakkinda

simena

Üye
Katılım
3 Tem 2007
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
Öncelİkle Herkese Sevgİ Ve Saygilarimi Sunmak İstİyorum..
İnternet Ortaminda Bazi Bİlgİler Ararken TesadÜf Eserİ Bu Sİteyİ Buldum Ve GerÇektende Çok Mutlu Oldum.. Kendİnİ GelİŞtİrmek İsteyen Bİr Elektrİk Teknİsyenİyİm.. Özellİkle Otomatİk Kumanda Konusunda Temelden BaŞlayarak Kendİmİ GelİŞtİrmek İstİyorum.. KaĞit Üzerİnde Otomatİk Kumanda Devresİnİ Okuma Ve Uygulama Konusunda Sikinti Çekmİyorum Ancak İnanin Kendİm Çok UĞraŞiyorum Ama Bİr TÜrlÜ Herhangİbİr Kumanda Devresİ Çİzemİyorum.. Ve Ototmatİk Kumanda Uygulamalri Konusunda EksİĞİm.. Acaba Bu Konuda Önce Çİzİp Daha Sonra Devrenİn DoĞruluĞunu Veya Hatalarini GÖrebİleceĞİm Bİr TÜr SİmİlatÖr Varmidir?
ayrica İyİykİ BÖyle Kalİtelİ İnsanlarin BulunduĞu Bİr Yerİ Uzun Zamandan Sonra BulmuŞum.. DeĞerlİ Yorum Ve Yardimlariniz İÇİn Şİmdİden Çok TeŞekkÜr Ederİm..
saygilarimla..
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Site içi arama yaparsanız bu konuyla ilgili bir çok program ve döküman bulabilirsiniz...
 
Festo fluidsim programı başlangıç olarak işinizi göreblir hernekadar pnömatik ve elektro pnömatik programı olsada elektrik sembolleri mevcut ve bunları simule edebiliyorsunuz.
 
site içerisinde e-cad simu diye bi program var tavsiye ederim
 
Labcenter Electronics PROTEUS programında ISIS ve ARES modülleri mevcut, ISIS modülü ile elektrik ve/veya elektronik devre yapılıp simule edilebiliyor, ARES modülü de baskı devre tasarımı yapıyor, tavsiye ederim
 
arkadaşım oncelikle merhaba senı anlayan arkadaşlardan bırıyım. ılk oncelerı bende bır takım problemlerle karşılaştım oto kumanda ve plc kontrol devrlerınde prensıplerı ve mantığını anladıktan sonra çok basıttır ama otomatık kumanda devrelerı ıcın kullanılan en gecerlı proğram olan eplan elektrık projelerı çizim proğramını temın etmen lazım kullanıyorsan işin çok daha kolay olur. takıldığın noktaları ve çıkmadığın yerlerı bana yazar veya gonderırısen fazlasıyla yardımcı olmaya çalışırım plc de daha fazla yardımcı olurum
 
Automation Studio programını tavsiye ederim. Plc'lerden tutunda Hidrolik-Pnömatik uygulamalara kadar bir çok otomasyon sisteminde simulasyon yapabiliyorsunuz.
 
Önerilenler arasında en basit ve başlangıç seviyesine en uygun program E-CAD SIMU'dur. Bir ara kısmen Türkçeleştirilmiş bir versiyonunu paylaşmıştım. Hidrolik, pnömatik vs. karıştırmadan, çok geçerli ve profesyonel olan E-PLAN'a dalmadan bu programı denemenizi öneririm.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,182
Mesajlar
915,681
Kullanıcılar
449,952
Son üye
alihan özkan

Yeni konular

Geri
Üst