Proje için öneri arıyorum!

qazi

Üye
Katılım
3 Nis 2010
Mesajlar
56
Puanları
1
Yaş
32
elektrik veya elektronikle ilgili ne projesi yapsam bana akıl verecek olan var mı ??n
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
[video=youtube_share;aDRlKpLc-9E]http://youtu.be/aDRlKpLc-9E[/video]
 
Güneş enerjisini 18 volt al.
Onu 500v dc yap.
500v dc yi ac220 yap.

Temiz enerji projesi.
 
ben bi maliyeti fazla olmayan bi elektrikle veya elektronıkle ilgili birşeyler yapmam lazım sadece akıl istiyorum icrat benden :)

hepinize teşekkur ediyorum ben maliyeti fazla olmayan bi elektrikle veya elektronıkle ilgili birşeyler yapmam lazım sadece akıl istiyorum icrat benden :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir mikro denetleyiciye midi formatında müzik kaydı yükle. Sonra denetleyiciye bu kaydı otomasyon şeklinde demirlere filan vurdurarak sesleri çaldıttır ve görsel olarakta volumetre gibi ışıklı ateşli matteşli bişiler olsun. Sonra bu aleti al YETENEK SİZSİNİZ programına götür orada dereceye giremezsen gözüme görünme :D
 
:D yeteneksizsiniz de adam eqo yapmış gazı yakarak süper olmuş
 
Acun da beğenmişti eğer sadece o düzenekle bile gelsen dereceye girersin demişti yani bizim için basit görünen şeyler başkaları için çok büyük başarı olabiliyo. Bir filimdede üniversite hocası ford şirketine gidip silecekleri zaman ayarlı devre satmaya çalışıyo ama ford adamları sıradan birine güvenmeyip projesini çalıyo ve zaman ayarlı silecekli arabaları 60 lı yıllarda piyasaya sürüyo. Daha sonra adam FORD şirketine dağva açıyo ve yıllar sonra yüklü bi tazminat ödettiriyo. sonra başka otomobil şirketlerinede ödetmiş. Yani bazı icatlar çok basit gibi görüne bilir ama doğru yerde yapılırsa çok şeyleri değiştirir.

18.7 milyon dolarda chrysler şirketinden almış. Filmin adı zeka pırıltısı
 
Kardeşim bana akıl lazım bu gun düşündüm jammer sinyal bozucu mu yapsam olan bişey ama denemedim sonucta okula kalacak bu yaptıgım
 
Yapabilirsen arabalarda kazayı önlemek için, arabanın önünde ulrtasonik sensörle boş mesafeyi ölçüp arabanın hızına oranla eğer araba kaza yapacak gibi durum olursa otomatik fren yapmaya başlasın. Sözde yapılacak olan yerli elektrikli arabada uygulanırsa arabanın satışları yükselir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,687
Kullanıcılar
449,955
Son üye
seggzsy

Yeni konular

Geri
Üst