Bitirme Tezi

Katılım
21 Ara 2010
Mesajlar
291
Puanları
1
Bitirme tezi için CAN-BUS sistemiyle uğraşmak nasıl olur sizce? Eskide onlar felan diyorlar ama elektrikli arabalarda kullanılacağı görüşündeyim?
 
Veremedim malesef. Güzel saygıdeğer bir proje olsun istiyorum çalıştığıma değsin
 
Sn. EddyAkımı,

Bence CANBUS'a eskidi diyenler kendileri eskimiş de haberleri yok.. :D

Güzel bir konu seçmişsiniz fakat size tavsiyem tez konunuzun yardım alabileceğiniz bir konu olmasıdır. Elbette kendiniz araştıracaksınız, araştırmalısınız ki öğrenebilesiniz. Ama danışman hocanızın size faydalı olması da önemlidir.

Hele bunu bütün tez öğrencilere söyleyebilirim. Eğer hocanız size konu verdiyse, hocanızın çalışmalarını araştırın. Verdiği konu kendi çalışmalarına paralel bir konu ise ben kendim seçeceğim deyip kendi konunuzu seçin. Siz kendinizi bitirme tezi yapıyorum zannedersiniz ama bittiğinde anlarsınız ki ırgatlık yapmışsınız.. Tecrübeyle sabittir.. Bana büyüklerim böyle yapmamı söyledi ben büyüklerimi dinledim. Benim gibi dinlemeyenler bitirme tezlerinde hiçbir şey öğrenmeden bitirdiler.
 
Teşekkür ederim okul açılıyor bakalım işleyiş nasıl olacak :) Hocalarla görüştükten sonra tekrar yazarım
 
sn. etuzuner
bi yerde bitirme ödevinizin linkini paylaşmıssınız ama şimdi bulamıyorum, konusu neydi acaba? bana yardımcı olabilir misiniz... yüksek gerilim hatları veya enerji iletim dağıtımı ile ilgili bitirme ödevi arıyorumda... teşekkürler...
 
hibrit elektrikli araçları araştırabilirsin güzel kaynaklar var !
 
İyi günler efendim.Benim de bitirme tezim var.Fakat hiç bir şekilde yeterli olarak bilgi bulamıyorum.Veritabanı hakkında bir tezim var.Bana yardımcı olursanız sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,188
Mesajlar
915,703
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst