SoMove Yazılımı İçin Kablo

Ali Arda

Üye
Katılım
20 Ocak 2008
Mesajlar
181
Puanları
1
Yaş
40
Arkadaşlar SoMove yazlımı ile altivar 312 ye bağlanmak istiyorum.Bu yazılım için kullanılan kablo hakkında bilgisi olan varmı.Usb/rj45 kablo diyor ama kablo bağlantı ile ilgili hiç birşey bulamadım.Kabloyu kendimiz yapabilirmiyiz bilgisi olan arkadaşların yardımı bekliyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Programı firmanın kendi linkinden bulup indirebilirsin ama kabloları ücretli olduğundan herhandi bir destek sağlamıyorlar. Kablo diyagramını bende bulamadım ama uzaktan kontol etmiyeceksen 312 çokta kompleks bir cihaz değil bağlantı yapmadan manuel olarakta istediğini yaptırabilirsin.
 
ben schneider lxm32mu45m2 servo surucuye soMove lite programı ile baglatıyı
TSXCUSB485 donusturucu ile modbus rtu protokolu kullanarak gerceklestirdim.
 
ben schneider lxm32mu45m2 servo surucuye soMove lite programı ile baglatıyı
TSXCUSB485 donusturucu ile modbus rtu protokolu kullanarak gerceklestirdim.
Merhaba ustam elimde aynı sürücüden var set halinde aldım servo motoru ile beraber tuş takımmlı fakat hareket hiç yok ekrana d.ı5 yanıyor iki led yanıp sönüyor sorun nedir acaba?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst